Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak esetében az önkielégít...

Férfiak esetében az önkielégítésnek van öregítő hatása?

Figyelt kérdés

Értem ezalatt azt;

hát fájás, ráncosodó bőr, romló fogak, kopaszodás, gyenge fizikum, beesett arc, rossz vagy semmilyen állóképesség, enerváltság/ depresszió a minden napjaiban, ...?

2021. jún. 9. 19:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ezeknek semmi köze az önkielégítéshez. Semmi ilyen hatása nincs.
2021. jún. 9. 19:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha mar valamilyen hatasa van, akkor az pozitiv, es inkabb fiatalon tart. A testnek mindegy, hogy az elvezet onkezuleg vagy valakivel tortent. Termeszetes, egeszseges, pozitiv elmeny. Noknek ugyanugy.
2021. jún. 9. 19:34
 3/13 A kérdező kommentje:

Abból következtettem arra, hogy roncsoló hatással lehet az emberre az önkielégítés, hogy nem egy automatikus egyén szokásaitól független folyamat alapján érik a férfiak ondója, hanem kell hozzá egy életvitel, genetika.

Szóval ha valaki minden nap önkelégit(még rosszabb esetben napjában többször is) akkor a bevitt energia; étel, mozgás, stb stb formájában az másnap ki is magömli.

Értitek a logikámat?

Sz'al az az erő amivel a tested épülhetne/ szépülhetne azt te minden másnap kiadogatod magadból. Meg aztán orvosok szerint az ondó ami termelődik a zacisban a két golyó által az 11.(tizenegyedik) nap elkövetkeztével romlik minőségileg és ezért is van éjszakánként spontán erekciód: magömlésed.

Így érthetőbb/ logikusabb a feltevésem,(?) valami hatással csak van a rendszeres önkielégítésnek a szervezetre. Ahogyan hímivarsejteket sem tud előállítani a szervezet a semmiből úgy olyan anyagokat sem tud ami által a szervezeted regenerálódni tudna, de ha kiélvezed akkor hogyan regenerálódna a szervezeted?

2021. jún. 9. 19:51
 4/13 A kérdező kommentje:

Nők esetében tárgytalan a kérdés mert ők nem lövellnek ki magukból hímivarsejteket, azaz mégis(petesejtet) de csak 28 naponta jobb esetben aztán van olyan aki fogamzásgátlózik évekig és még sem marad fiatal, hanem elhízik tönkre megy a hormonháztartása.

Azt értem, hogy szellemileg tud JÓ hatással lenni az önkielégítés de testileg mégis hogyan?

2021. jún. 9. 20:00
 5/13 Micimacko67 ***** válasza:
Kérdező, ha a te "logikád" szerint normál szexuális életet sem lehet élni...az is energiavesztéssel jár...
2021. jún. 9. 20:49
 6/13 A kérdező kommentje:

Hát ha nem gyereknemzés céljából történik a szexuális együttlét akkor valóban (lehet) energia pazarlás, egyesek szerint.

Nem foglaltam állást, csupán kérdeztem.

Nem tartom értelmetlennek az önkielégítést pláne nem az együttlétet valaki olyannal akivel kölcsönösek az érzéseink.

Válasz érdekel, hogy milyen hatással van a szexuális, önkielégítés a TESTRE?

2021. jún. 9. 21:06
 7/13 anonim ***** válasza:
6. Pozitívan. Boldogság hormonokat termel (legalábbis a nőknél biztosan). Semmiképpen sem teszi tönkre a tested. Nem az energiát löveled ki, hanem csak magát a hímivarsejteket. Persze nem kell naponta rágörcsölni, mint az állat. De most komolyan, pl. a fogak romlásához mi köze az önkielégítésnek?
2021. jún. 22. 00:02
 8/13 A kérdező kommentje:

Öregséggel kéz a kézben jár a fogak romlása, mint ahogyan a bőré, haj elvékonyodása, kihullása. Még ha napi 2x is mosod minden nap a fogaidat akkor is romlik.

Ha tehát áldóan önkielégítést napjaidban akár többször is akkor nem tudnak építő dolgok: vitamin, nyomelem, ásványok,.... eljutni a fogadba.

Így került pld: a fogak romlása a listába.

Szerintem minden mindennel összefüggésben és akkor gyorsulhatnak fel a fentebb felsorolt öregedéssel járó mellékhatások ha valaki nagyon sokat önkelégit.

2021. jún. 26. 18:46
 9/13 anonim ***** válasza:
8. Szerintem ez hülyeség. Mi köze az önkielégítésnek az öregedéshez? Mint mondtam, a hímivarsejteken kívül ilyenkor semmi nem távozik a szervezetedből. Ez logikus, nem? Sőt, pont hogy utána tele leszel energiával. Inkább fiatalító hatása van, mint öregítő.
2021. jún. 26. 19:52
 10/13 A kérdező kommentje:

Azért tartod hülyeségnek mert nem látod át a folyamatot és úgy gondolkozol/ azona szinten vagy mint egy kis gyerek aki azt gondolja, hogy úgy lesz a hímivarsejt, hogy az Isten a felnő feltettről minden nap megpakolja a zsákodat, úgy mint a mikulás zsákját cukorkával.

persze, hogy nem spontán a semmiből termelődik benned hanem a nap folyamán bevitt ÉTELEKBŐL: fehérjékből és vitaminokból és ha állandóan kiadogatod magadból(önkielégítést folytatsz) akkor a bevitt vitaminok, ásványianyagok, jönnek is ki.

Ne fárasszál már a butaságaiddal, bazd+!

2021. jún. 28. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!