Persze! Főleg kormánypárti csatornákat nézek, lehetőleg minden filmnél 15 percenként reklámmal, és ugye, a koronavírusos propaganda ismétlései a kedvencem! Arra szoktam elaludni is!:)
2021. jún. 7. 03:00
22/30 anonim válasza:
Nagyon ritkán.
2021. jún. 7. 09:16
23/30 anonim válasza:
Ezen a tévécsatornák nézését kell érteni, vagy azt hogy nézek-e valamit a tévén(streaming, letöltött tartalmak)?
2021. jún. 7. 09:23
24/30 anonim válasza:
Igen, kell a háttérzaj
2021. jún. 7. 10:17
25/30 anonim válasza:
Nem szeretek és nem is szoktam tévét nézni.
2021. jún. 10. 07:40
26/30 anonim válasza:
Vicces, mert családunkban én nem tévézek, max évente 1x, de az idősebbek meg állandóan azg bámulják.
Nem vetem meg a tv nézőket, de, attól hülyét kapok, amikor valakire racsörgök és üvölt a háttérben a tv, amikor meg kérem, hogy vegye le a hangerőt, megsértődik.
Egyszer megy családi összejövetelt tartottunk online, szülinap alkalmából és az egyik jelenlevő tévézett, dele se muteolta magát. Na az nettó bunkóság volt.
2021. jún. 15. 16:33
27/30 anonim válasza:
Én minden filmet az otthoni TV-n nézek, vagyis kb. hetente egyszer.
2021. jún. 22. 10:38
28/30 anonim válasza:
Nem szoktam, mert nem szeretek.
2022. okt. 19. 14:22
29/30 anonim válasza:
Már 2005 környékétől teljesen felesleges a tv. Lényegében nincs rajta nézhető adás. Sok reklám között egy kis szemét.
Azóta majdnem 20 év telt el, gondolom, a helyzet még rosszabb.
Én azon csodálkozom, hogy még léteznek tv-adók, és állítólag 100-asával vannak egy programcsomagban?
De kinek kell ez, mikor a neten azt nézel, amit akarsz, nem azt, amit adnak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!