Csak külföldi főző műsort nézek
24/N
Amúgy azt bírom a társadalmunkban, hogy a többség mindig azt állítja, hogy nem szokott tévézni, mert szenny, mégis mindenki tudja, hogy milyen reklámok vannak, meg mi van a valóságshowkban :D
Amúgy szoktam nézni, leginkább lakberendezős műsorokat meg HBOt.
23 éves vagyok (1 hónap és 24)
Utoljára 12 évesen néztem TV-t önszántamból, de akkor sem szerettem már a sok reklám és ismétlés miatt.
Édesanyukámmal éltem együtt ő munka miatt nem nagyon nézte és amikor nekem sem volt igényem rá egyszerűen nem vettünk új tévét és amikor az akkori plazma (vagy lehet LCD) TV elromlott nem foglalkoztunk vele így nincs jelenleg a háztartásában.
Barátnőmmel élek együtt. Nekünk sincs TV-nk.
Pont a hetekben beszélgettünk, hogy akaruk-e valaha TV-t és a válasz az volt hogy igen, de TV előfizetést nem. Inkább egy okos TV-t, amivel interneten elérhető tartalmakat lehet nézni vagy még jobb egy erre dedikált számítógép, amit egy TVhez kötünk és azon kersztűl nézünk mindent ami kell.
Technikailag ez is lehet TV, de igazából csak egy nagy monítor ebben az esetben.
Már legalább 10 éve nincs saját tv-m és abszolút nem hiányzik. 4 éve élek külön a szüleimtől, azóta csak akkor vagyok a tv előtt, ha náluk töltök valamennyi időt. Elég menő nagyképernyős okos tv-jük van, de azon is csak youtube-ozni, Netflixezni vagy HBOGO-t nézni szoktam az esetek 99%-ban. Rendes tv műsorokat is szoktam nézni youtube-on egyébként (pl minden héten nézem az ÖT-öt az ATV-ről), szóval nem feltétlen a műsorokkal van bajom, egyszerűen én már nem tudok alkalmazkodni ahhoz, hogy minden héten vagy napon fix időpontban leülök a képernyő elé, mert akkor kezdődik valami.
Érdekes amúgy, mert apám, aki korábban szinte sosem használt számítógépet és youtube előtt pedig abszolút nem ült soha, az új tv-t már az esetek felében youtube-ozásra használja szintén, mert beépített alkalmazás és így megismerkedett vele.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!