Férfiak, ti milyen testalkatúak vagytok?
2021. jún. 6. 08:34
11/16 anonim válasza:
A 4-estől picit nagyobb pocakom van, de nem akkora mint az 5-nek. Szóval kb mint a 4-es.
12/16 anonim válasza:
29/F vagyok és én a 4-es vagyok kicsit nagyobb pocakkal, de már az 5-ös kicsit túlzás.
13/16 anonim válasza:
45/F, a 4-es (látszólag) kis túlsúllyal a hason, meg nagy combokkal/fenékkel:-S /váll, hát, mellkas, al- és felkar izmos/, de másfél.két év alatt menne a "fit" (ezért dolgozom kilenc hónap óta: diéta/edzés/mozgás).
15/16 anonim válasza:
Nehéz belőni. Nem biztos, hogy jól látja magát az ember. Ha a visszajelzéseket nézem, akkor gyakran jön a "mit sportolsz" kérdés és jóval több sportot néznek ki belőlem, mint amit csinálok. Viszont vannak nők akik szerint a bicepsz hát nem meggyőző. Ha meg ismerőssel találkozom megjegyzi a hasamra bökve, hogy "ez mi?". 😄
16/16 anonim válasza:
15: Kár, hogy nincs rólad kép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!