A macis testalkatú férfiak tényleg jobban vonzzák a nőket?
Mihez képest?
Sok macis testalkatú pasinak olyan humora, személyisége van, hogy öröm vele lenni, az ilyenbe könnyebb is belehabarodni. Tehát itt a személyiség a meghatározó. Annak a mackós pasinak aki mondjuk félénk, szégyellős nagyon nehéz dolga van a párkeresésben, általában sokszor nem mernek kezdeményezni vagy félősek, na ők pl. nem nagyon vonzzák a nőket (bocsi)
Persze vannak olyan lányok, akiknek a mackósok jönnek be, ismerek ilyeneket, de mondjuk sokan mégis az izmosabb vagy átlagosabb pasik mellett kötnek ki.
Nem hiszem. Ezt a ferfiak eloszeretettel hangoztatjak, mert egyszerubb magukat mackosnak hivni, es a pocakjukbol divatot csinalni, mint eletmodot valtani, es esetleg mozogni.
Egyebkent Magyarorszagon olyan sok mar a pocakos ferfi, hogy szerintem a nok tobbsegenek nincs is mar kulonosebben mas valasztasa ha nem akar egyedul lenni. En kulfoldon elek, es itt a ferfiak adnak magukra 40 felett is, altalaban vallasak sportosak az itteni pasik. Akik pedig a magukat mackosnak mondo tipusba tartoznak, azok hasonlo alkatu nokkel vannak. Vagy azert mert ok is a sajat tipusukhoz vonzodnak, vagy mert nem talalnak maguk melle homokora alaku szexbombakat, mivel azoknak van mas valasztasuk is.
Érdekes módon én ezt a "macis" kifejezést eddig csak csajoktól hallottam. És én azt veszem észre hogy ez így van. A nem kövér, de kicsit kövérebb ("macis") csávók ahogy én látom tényleg könnyebben csajoznak.
Mondjuk lehet azért is, mert akik erről eszembe jutnak mind minimum 185 magasak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!