Fiúk nektek milyen testalkatú lányok jönnek be a leginkább?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés zakatol a fejemben , hogy vajon a fiúk többségének milyen testalkatú lány jön be. Én kb 173cm magas vagyok és 70-74kg között mozog a súlyom és úgy vagyok vele , hogy a fiúknak nem tetszenék pont a súlyom miatt.2017. júl. 19. 19:47
1/6 anonim válasza:
Nagyon fontos a súly eloszlása is, hogy 35% zsírtartalommal, vagy 25-30%-l vagy 70 kg.. nincs vele probléma, volt már barátnőm aki 170 cm volt és 70 kg, nagy mellek, fenék..semmi probléma nem volt azzal hogy nem egy 55 kg-s deszka. Jobban szeretem ha van mit fogni, bár szerintem a legtöbb fiú ezzel így van.
2/6 anonim válasza:
Nem mindeggy, hogy hol van ez a súly, de nekem ez alapján bejön. Nem szeretem a vékony testalkatot.
Például ez nagyon szexi: [link]
3/6 anonim válasza:
Ha álomcsajról beszélünk akkor nekem személy szerint a vékonyabb lányok jönnek be. Kis mell, formás fenék. Ha kicsit sportos az se baj. Nekem ő az álomcsaj kinézetre.
De ezt ne úgy értsd hogy más csajnak esélye se lenne nálam. Ha nem bálna vagy bányarém és jó humora van akkor már simán el tudok képzelni párkapcsolatot.
4/6 anonim válasza:
5/6 Clay Morrow válasza:
Igazából nekem csak a két szélső véglet nem jön be. (nagyon sovány és nagyon kövér)
A képről 3-stól 6-ig, mind tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!