Férfiak! Hogy vélekedtek erről a szituációról?
Tegyük fel a strandon vagytok. Ha egy nő hiába láthatóan nem tökéletes testel van megáldva, mégis látszik rajta van önbizalma és jókedvű, ha így elgondoljátok hogyan vélekedtek róla? Nem kelt bennetek szánalmat hogy nem tökéletes a teste, stb ő mégis meg van magával elégedve?
Vagy sokkal jobban tetszik nektek ez mint ha nem tökéletes de takargatja magát? Az sokkal szánalmasabb igaz?
Pl egy olyan lányról van szó aki hiába vékony nem teljesen lapos a hasa és nem tökéletes a feneke
Őszintén? Nem érdekel.
Nem keresek minden mögé magyarázni valót. Azért megyek strandra hogy jól érezzem magam. Ő is azért megy ki gondolom. Akkor miért ne tenné? Én még azt se ítélem el ha valaki 200 kilóval megy ki strandra. Amíg nem árt nekem addig hidegen hagy, azt csinál amit akar. És nem is gondolok semmit az illetőről. Se azt hogy "Fúj, hogy néz már ki. Minek van ez itt?" sem pedig azt hogy "Igazi bátorság hogy megmutatja magát és büszke a testére." Egyszerűen nem érdekel.
Annyira súlykolják, ezt a fogadd el magad úgy ahogy vagy, mert gyönyörű vagy...
Pedig nem!
Tehát annyira beleélte már a sok tehén ebbe magát, és annyira el van ájulva magától és akkora az egójuk már, hogy kicsordul a hatalmas testükből, ez pedig szánalmas. És mind jó pasit akar. Pedig az csak jó nőknek jár.
Ennyi a véleményem.
65% De itt nem erről van szó. :D
Gondolom egy kövér lány nem mer kimenni a strandra.
XDD mert a dagadt fogatlan cigány pasi nem bomba nőt akar 😂😂😂#6 vicces..
Szerintem,nem szánalmas had érezze jól magát. Most szért mert dagadt ne legyen boldog? Szóval ha valaki dagadt stb akkor ki se jöjjön a házből és sírjon?.
Én nem vagyok dagadt,de én nem is járok strandra pont emiatt. Ha jól érzem magam az a baj, ha nem akkor az a baj.engem is röhögtek már ki ,hogy jaj a deszka..ráadásúl olyan férfiak akik úgy néztek ki,mintha bele lennének sza.rva a fürdőgatyába XD
Amúgy meg ha valaki le megy a strandra az fürdeni megy,nem pedig azért ,hogy magára húzzon egy tonna ruhát és üljön az árnyékba ,csak mert testi hibája van.
Engem nem érdekel ha valaki kövér ,és szerintem akik kiröhögik,vagy elítélik,azok max a primitívek akik azt hiszik ők a nagykirályok,de közben a kutya nem törődik velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!