Ti mit gondoltok erről a szituációról?
Szóval egy ilyen... nem találom rá a megfelelő kifejezést... szóval egy hely, ahol jól be tudsz rúgni, és kajálni is. Nem használom rá a kocsma szót, mert attól sokkal jobban néz ki és választékosabb is. Tehát ott játszódott le. Van egy kinti rész, ott ültem, ittam a sörömet, volt nálam még egy táska. Bementem kérni egy hamburgert. Mondták, hogy kb 10 percet kell várni. Ez idő alatt elszívtam egy cigit meg ittam tovább a sört. Olyan 9 perc múlva bementem, ott vártam a hambimra. Kicsit több volt 10 percnél, de végül megkaptam. Mentem vele vissza a padra, amikor látom, hogy egy pár leült velem szemben. Gondoltam semmi baj, arrébb húztam a táskámat és leültem a pad másik felére. Először körülnéztem, gondoltam megyek akkor máshová, de minden asztalnál ültek, szóval. Majd csak hallom, hogy a csaj mondja a barátjának még csak nem is hallkan, hogy "meg se kérdezte, hogy leülhet-e".
Most mondjatok erre valamit... Mikor ott volt a bazi nagy táskám a pad szélén, nem is lehetett nem látni. Nyilvánvaló volt, hogy ül(t) ott valaki. Minek ültek oda, ha kettesben akartak lenni? A pad meg elég széles volt, a másik szélére húzódtam, szóval nem is voltunk szemtől szemben, nem zavarhattam őket.
Két lehetséges okot tudok megnevezni, ami eszembe jutott a nőről a leírtak alapján:
- Vagy azért mondta, mert tényleg rettenetesen ostoba, és tényleg fogalma sem volt arról, hogy ott ülsz / teljesen meg volt bizonyosodva arról, hogy a táska foglalta az asztalt, és rajta kívül más nem foglalt ott helyet.
- Vagy pedig nagyonis tudta, és szándékosan rájátszott, hogy még te érezd ott magad kellemetlenül, és te legyél az, aki elmegy onnan az ő javukra.
Egyébként rendkívül éretlen problémakezelésről, vagy igen hiányos körültekintésről / igen hiányos intelligenciáról tanúskodik a magaviselete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!