Férfiak! Nektek bejön?
Figyelt kérdés
Eléggé karcsú vagyok, izmos. Tehát, jó ah alakom. Viszont a mellem (saját véleményem szerint) aránytalanul nagyobb. Vagyis, elég hülyén mutatok vékony testalkattal, és C kosarú mellekkel. A kérdesem az, nektek bejönnek az ilyen nők?
22L
2019. jún. 28. 21:21
1/9 anonim válasza:
Igen, bejön. Majd befizetek egyszer egy ilyen nőre is. Akit tegnap szúrtam, annak csak B kosaras melle volt. 39F
2/9 anonim válasza:
nekem nem jönnek be a vékonyabb lányok, jobb szeretem ha egy lányon van mit fogni
a leírt alkatod max akkor jönne be, ha nagyobb popsid is lenne és mellé nem csak izom, hanem zsír is lenne pl a hasadon, combodon
3/9 anonim válasza:
Persze hogy bejön így elképzelve, és szerintem nincs olyan hetero férfi aki erre azt mondaná, hogy nem.. 😂
4/9 anonim válasza:
Szerintem is mindenkinek bejön ez :D
5/9 anonim válasza:
Alakját és kisugárzás ha együtt jár akkor igen, de így látatlanban nehéz elkepzelni..
6/9 anonim válasza:
Jól nézhetsz ki. Nekem bejön :)
Sportolsz valamit?
7/9 anonim válasza:
Keress olyant a neten, ami hasonló. Bár látatlanban bejön.
8/9 anonim válasza:
ha aránytalanul nagy akkor nem, de ha nagyon karcsú vagy az sem. úgyhogy összességében nem :) de aranyos vagy ahogy bepróbálkoztál ezzel a kérdéssel és azt hitted majd minden férfi azt írja hogy igen :)
9/9 anonim válasza:
Rakj fel egy képet, mert ezzel így nem sokra megyünk. Elképzelünk valamit, aztán lehet, hogy teljesen mások az izomtónusaid és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!