Mindenki úgy él a ahogy akar ha másoknak nem àrt vele ?
Szerintem nem, felelősek vagyunk egymásért, nem csak egymás mellett fekvő kövek vagyunk, hanem emberi társadalom. Minél több az egészséges és boldog ember, annál virágzóbb az élet, szóval például ha valaki le akar ugrani a tetőről, én nem kerülném ki, hogy ez az ő dolga. És az a jó, ha mindenki segít, ha lát pl. segítségre szoruló öreg nénit a zebránál, stb. Ha valakinek van miből (pénz, idő, energia, figyelem) segítenie, az segítsen, és ez terjedhet, mint az ásítás.
Szoktam hallani zenéket, amiknek központi témája, hogy engem nem érdekel senki, foglalkozzon mindenki magával, én így vagyok tökéletes és ne szólj bele. Szerintem ez önző dolog és rossz hatással lehet a fiatalokra.
"szex, pia, cigi, szerintem ez a magan ugy": oké, magánügy, de:
a cigivel, ha közösségben műveli az ember, akkor rendszerint nem figyeli, hogy ki nem dohányzik, így veszélyezteti a másikat is;
Pia: ha lerészegedik az ember, igencsak ön-, és közveszélyes tud lenni...;
Szex: ha minden nő kell neki, vagy állandóan megcsal mindenkit, vagy valami ferde hajlama van, máris megdől a teóriák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!