Egy ember hanyszor hibazhat?
Figyelt kérdés
Persze en most nem arra gondolok, hogy a parotok megcsalt egy masikkal. Ez nem hiba kategoria. Ez megbocsathatatlan dolog. Nem ilyenekre gondolok.
En szerintem 1 hiba boven megengedett.
Masodszorra talan nem ertette meg az illeto rendesen hogy mit hibazott.
De harmadszorra mar elkezdek sulyozni, de ha olyan a korulmeny megmondom neki ez az utolso.
Negyedik nincs.
Ti hogy vagytok vele?
2021. jún. 2. 12:49
11/24 A kérdező kommentje:
Ha harman kepesek voltak szavazni, akkor nem tudom a tobbi miert nem tud.
2021. jún. 2. 13:14
12/24 anonim válasza:
11 Mert szarok a szavazás opciók és maga a kérdés is megválaszolhatatlan, annyi mindentől függ a válasz.
14/24 anonim válasza:
De akkor is vannak különböző méretű hibák. Pl programozol és törlöd az egész branchet / masterben pusholsz, vagy elgépelelsz egy kommentet. Megszegsz egy titoktartási szerződést az instant kirúgás, míg egy elgépelést bármilyen sokszor elnézem. (Nyilván, ha nem folyamatosan vannak, de most ha 1 év alatt 200 elgépelést vétesz kommentben, nem lesz semmi bajod.)
15/24 anonim válasza:
Mert így hülyeség a kérdés. XD Nem reprezentatív. :D
Hiába mondják 100-an hogy 2 hiba a megengedett, mikor nem is arra gondolnak amire te, és ha arra gondolnának, akkor meg lehet azt mondanák, hogy 100 hiba is megengedett.
16/24 anonim válasza:
És követelőző a kérdező. Ilyesminek csak azért sem engedelmeskedem.
17/24 A kérdező kommentje:
13
Miert tudta 3 ember kerdes nelkul megvalaszolni ha annyira ertelmetlen...
Ugy erzem csak okoskodni jon ide sok ember.
Eleg egyszeru a kerdes.
2021. jún. 2. 13:17
19/24 anonim válasza:
Nem egyszerű. Én kérdeztem már vagy 3x, mert hülyeség az egész, de azért szavaztam is. De akkor is hülyeség.
20/24 anonim válasza:
Kérlek szánj meg minket egy nagyon konkrét példával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!