Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A legtöbb ember kedves és törődő?

A legtöbb ember kedves és törődő?

Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 18:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem 😆😅
2021. máj. 31. 18:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha manipulalni akar akkor kedves es torodo.

Amugy meg az emberek 98%-a mar tinedzserkorban lediplomazott leszarasbol.

A maradek 2% aki valoban onzetlenul kedves, empatikus szemelyiseg. Csak azokat meg kihasznaljak.

2021. máj. 31. 18:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Hogyne kedves és törődő.:D

Remélem csak viccnek szántad.

2021. máj. 31. 18:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Alapjáraton sokan kedvesek. Törődés az már más tál tészta. Például lehet valaki kedves, mert mosolyogva segít az utcán, mert eltévedtél. De ha kérnél pénzt buszjegyre, mert a tárcádat is ellopták, azt már nem adna csak mondjuk 1 ember a 20-ból, ők törődőek is mondjuk.
2021. máj. 31. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:

4-gyes

Azert szerintem tegyunk kulonbseget akozott, hogy valaki a termeszetenel fogva kedves meg aki a beilleszkedesert viselkedik kedvesen.

Ha valaki az utcan odamegy hozzad kerdezni valamit, akkor altalaban mosolyogni fog, sot meg el is koszon toled.

Ha bemesz egy boltba sokszor a fiatalabbak ha erosen rajuk nezel es ugy koszonsz nekik akkor elkezdenek mosolyogni es visszakoszonnek.

Egy ismeretlent most vettek fel uj munkahelyre, barkitol kerdez valamit akkor figyel arra, hogy megkoszonje, jopofit vagjon stb...

De ez nem egyenlo azzal, hogy kedves.

Nagyon sokan ugy teszunk mintha full erdekelne a masik, full kedvesek vagyunk a masikkal, meg mi aztan olyan empatikus szemelyisegek vagyunk hogy az csak na.

Holott a valosagban total leszarjuk a masikat. Ha oda kerulne a sor akkor (pl munkahely eloleptetes verseny a kollegak kozott) ott teszunk a masiknak keresztbe ahol lehet.

Egy csomo kerdes jon gyakorira is, hogy pl a szomszedok mennyire nem veszik figyelembe a masikat. Ejszaka duborogve setalnak holott mar tobbszor szolt a masik, uvolteti a zenet. Vagy a kozepiskolakban mennyi zaklatas meg kirekesztes van.

Es nehogy azt higyjuk, hogy a 16 evesek teljesen megvaltoznak 30 eves korukra. Sajnos a 16 eves szemelyiseg az egy nagyon jo kepet ad, hogy kb milyen lesz valaki idosebb korban, esetleg minimalis valtozasokkal.

Az ember egy nagyon onzo, manipulativ, kihasznalo szemelyiseg alapjaraton, egy minimalis valodi empatiaval de az is ugy felig meddig es csak akkor ha nagyon akarja.

2021. máj. 31. 18:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Én azt tapasztaltam, hogy a legtöbb ember full korrekt és barátságos.
2021. máj. 31. 19:35
 7/10 A kérdező kommentje:
De lehet 5-ösnek igaza van, és ez csak felszínes
2021. máj. 31. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Rokonokkal, barátokkal a legtöbben kedvesek vagyunk. Azt már megyfigyeltem én is, hogyha idegeneknek kedveskedünk, általában azért, mert akarunk valamit.
2021. máj. 31. 19:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is azt tapasztalom, hogy az emberek többsége kedves és törődő. Persze olyan is akad, aki nem az. Meg kell válogatni a környezeted és kész.
2021. máj. 31. 20:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Dr. Cox válaszai:

"- Néhány ember kemény páncélt hord, de a lelke mélyén lágy, olvadós karamella.

- Rengeteg ember van konkrétan ezen a bolygón is, aki kemény páncél bevonatot hord és legbelül is rideg.

- Tehát nugát krémmel töltöttek?

- Hölgyem, az emberek nem cukorkák. Tudja milyen a legtöbb alak? Gazember. Gazember töltelék, gazember bevonattal. De ők félig sem annyira bosszantóak, mint a rózsaszín szemüveges optimisták, akik napfényt okádva sétálgatnak."

https://www.youtube.com/watch?v=OfxznTL8LhE

2021. máj. 31. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!