A legtöbb ember hol hibázza el?
Ez így nagyon tág, mivel vannak bizonyos dolgok, helyzetek, amiket nem tudunk kikerülni és nem tudunk rajta változtatni.
Talán ott hibázhatnak sokan, hogy nem tanulnak a hibájukból, újra és újra elkövetik őket, nem fejlesztik magukat (testileg és lelkileg egyaránt), sokan csak kifogásokat keresnek, másokat hibáztatnak, sokan nem vállalnak felelősséget tetteikért...stb.
Kitartás és változtatni akarás, illetve tettvágy hiánya, beletörődés. Valamint a kifogáskeresés, mások hibáztatása, és a felelősségvállalás hiánya is szerintem elég gyakori dolog.
Én ott hibáztam el több dolgot, hogy kifogást kerestem, és nem mertem/ tudtam kellően kiállni magamért bizonyos emberekkel szemben.
Szerintem ott, hogy nem önfejleszt. Elfogadja a környezete és a társadalom által ráerőltetett mintákat, és meg akar felelni azoknak akkor is, ha nem érzi jól magát bennük.
Ezek vezetnek rossz döntésekhez, ahhoz, hogy sokan nem a saját életüket élik, illetve ahhoz is, hogy az életre mint valami túlélőműsorra tekintenek, nem pedig arra, mit lehet kihozni a nekik osztott lapokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!