Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek a drogosokról?

Mi a véleményetek a drogosokról?

Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 10:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%

Mit szeretnél? Mi legyen?

Én úgy gondolom, valami oka csak van annak, hogy valamikor ahhoz a sz.rhoz nyúlt. De ezt is megértem, ha a hozzátartozóknak ez teher.

2021. jún. 1. 10:18
 2/14 anonim ***** válasza:
32%
Mire gondolsz? Az én szememben jelentösége van annak is, hogy milyen drogról beszélünk: kávé, pia, fü, lsd, metamfetaminok, òpiátok. Mindnek más hatásai vannak mind rövid, mind hosszú távon. Egyébként a legtöbb drogos akit ismerek szutyok ember. A füvesek körében vannak normálisak is, de a többi fajtából csak mocskossal találkoztam( lelkileg, testileg)
2021. jún. 1. 10:26
 3/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem helyeslem, de amúgy teljes mértékben hidegen hagy.

Egyrészt nem ismerem az előzményeket, másrészt semmi közöm ahhoz, hogy mit csinálnak. Én élem az életem úgy, ahogy nekem tetszik, és nekik is joguk van ehhez, nincs beleszólásom.

2021. jún. 1. 10:29
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

#3 vagyok

Amúgy reggelente kávézni szoktam, vagy néha megiszom egy energiaitalt. Koffein. Tehát ha úgy nézzük, én is drogos vagyok. És?

2021. jún. 1. 10:30
 5/14 anonim ***** válasza:
64%
Egyáltalán nem mindegy milyen drogról van szó.
2021. jún. 1. 10:31
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Az a véleményem, hogy ők is emberek és pszichológiai segítségre szorulnak. Ha valaki pszichésen (nagyjából) egészséges, akkor nem érzi szükségét, hogy elmeneküljön a valóságból. Nyilván rengeteg oka lehet annak, hogy valakinek a könnyebb út a szerhasználat (gyerekkori bántalmazás, szeretethiány/család hiánya, kezeletlen pszichiátriai problémák, rossz szociális helyzet, tanulatlanság/tájékozatlanság, stb), nyilván elsődlegesen ezek kiküszöbölése lenne a cél, hogy minél kevesebb ember nyúljon a drogokhoz. Viszont nyilván nem életszerű kb. a nulláról felépíteni egy olyan rendszert a megelőzésre, ami jó hatásfokkal tud működni, úgyhogy erre még várni kell.
2021. jún. 1. 10:34
 7/14 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a kávéra, meg az energiaitalra gondoltam. Azt hittem egyértelmű. A tiltott szerek használóira gondoltam.
2021. jún. 1. 10:47
 8/14 anonim ***** válasza:
46%
Gondolom itt sok az amfetamin származékot használó, tehát lepontoztak, mert szutyok embereknek tartom azokat, akiket ismerek, gart!
2021. jún. 1. 11:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Semmi, az hogy rászokni könnyű, leszokni nehéz. Én is cigizek sajnos, ez is van olyan rossz, mint bármi más. Az életem sem tudom elképzelni nélküle. Sokáig pedig nyugtatókon is éltem, és nagyon nehéz volt leszokni róla. Én megértek mindenkit. Aki nincs benne, annak könnyű, de nem kéne lenézzen másokat, mert nem akaraterő kérdése. Az akaraterő is kevés már kemény drogokat letenni, csak keveseknek sikerül, nekik is szenvedéssel. Elvonó kell vagy terápia, segítség kell, amit nem kapunk meg, csak ha fizetünk.
2021. jún. 1. 11:17
 10/14 anonim ***** válasza:
37%

Úgy gondolom manapság jóformán mindenki kipróbált már ilyeneket.

Ha mértékkel használja akkor nincs vele semmi problémám. Ha mértéktelenül, akkor sajnálom, hiszen általában oka van az ilyesminek, és bármi problemaja volt alapból az illetőnek, egy függőség tesz mégegy lapáttal a rá.

Azt viszont elítélem, ha valaki másokat használ ki a kábszerezése vagy függősége miatt. Pl kirabol másokat, vagy a szüleit tarhálja.

2021. jún. 1. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!