Normális, hogy a "Szerb film" című film semmilyen reakciót nem váltott ki belőlem?
Nem mai alkotás, de mindenki beharangozta nekem, hogy "lelkileg kikészít", meg hogy "a felénél ki fogod kapcsolni" stb.
Én nem hogy végignéztem, de sok helyen még nevettem is rajta (a forgatási és operatőri pontok miatt), néha olyan erőltetett volt, hogy az már inkább vicces volt számomra.
+ közben még meg is vacsoráztam..
5-ös és 15-ös vagyok.
Ismét a South Parkos példát hozom fel az utolsó kommentelőknek, amiben minden részben meghal a 8 éves Kenny. Sírok rajta? Nem. Nevetek? Nem. Kivált bármit belőlem? Nem.
Ha valamit nem tudok komolyan venni, miért érezzek bármit vele kapcsolatban?
Ugyanakkor, amikor meg tudtam, hogy Kaletának 19000 témához illő tartalom volt a laptopján összeszorult a szívem, mert eddig el sem tudtam képzelni, hogy egyáltalán ilyen nagy számokban léteznek ilyen felvételek és akkor belegondoltam, hogy mennyi gyerek szenvedett eddig az ilyen nyomorékok miatt és, hogy mennyiről nem is tudunk.
Szóval nem vagyok empátia nélküli pszichopata szerintem, csak meg tudom húzni a határt a valóság és fikció között.
20-asnak:
Ilyen témát egyszerűen nem kell bemutatni, legalábbis nem pszicho thriller formában. Ha fel akarja valaki hívni a figyelmet erre a problémára, akkor készítsen interjút az áldozatokkal, szerintem ezerszer inkább lélekfacsaró lenne, mint ez a szenny film.
A kipakoltatás amúgy nem tudom hogy jön ide, szerintem egyáltalán nem kapcsolódik a témához, de engem már pakoltattak ki cigányok, nem mentem sehova, magamban lerendeztem, hogy ilyen a világ, ennyi.
De igen, az ingerküszöböm az egekben van, sajnálom, hogy nem sírom el magam mindig, amikor lemegy a híradó vagy megnézek egy lelkis filmet.. lol
Amúgy gyűlölködjetek csak tovább nyugodtan, ha nektek ez jól esik, itt jobban megmutatkozik, hogy ki milyen érzéseket táplál az emberek iránt, amikor egy olyan információ hallatán, amit nem is értetek és meg sem akarjátok érteni, egyből támadjátok a másikat. :D
Naon menci punci vagy.
Nyomorék.
Ugyanez...
Sokkal komolyanvehetőbb lett volna a befejezés és az elején lévő külön szál nélkül (ahol lényegében a gyereket tanítják kiverni).
Undorító, és nem a gore jelenetek miatt.
Voltak jelenetek, ahol én is majdnem besokalltam, pedig én szeretem az ilyen fajta horrorokat. Kezdőknek semmiképpen nem ajánlom.
És igen, én is kikapcsoltam a felénél (bár én azért, mert nem volt időm végignézni, szóval később befejeztem haha).
F@szság az egész. Egyes részeknél én is nevettem, mert semmi komolyanvehető nincsen benne, max az a jelenet hatott meg, ahol a kollegina fogait kihúzkodták, mert az ilyesmire mindigis érzékeny voltam.
"Naés, tudod hogy csak egy film." Nem. Nem csak egy film. Sajnos a történetnek alapjául szolgál egy legenda ( [link] amiről kezd bebizonyosodni, hogy talán mégsem csak legenda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!