Normális, hogy a "Szerb film" című film semmilyen reakciót nem váltott ki belőlem?
Nem mai alkotás, de mindenki beharangozta nekem, hogy "lelkileg kikészít", meg hogy "a felénél ki fogod kapcsolni" stb.
Én nem hogy végignéztem, de sok helyen még nevettem is rajta (a forgatási és operatőri pontok miatt), néha olyan erőltetett volt, hogy az már inkább vicces volt számomra.
+ közben még meg is vacsoráztam..
Nézzétek. Szerintem ez a film xar, értelmetlen fos. Igen, tudjuk hogy ilyen kegyetlen dolgok mennek a világban. És igen, gyomorforgató is a valóságban.
DE! Ettől függetlenül, hogy milyen olcsóságot és értelmetlenséget tükröz, én is szívem szerint kinyomtam volna 2-3x egy-egy jelenetnél. Pedig én láttam már jó pár ilyen filmet, de ez nagyon gusztustalan volt, pont a sok nemi erőszak és a gyerekek miatt is.
Tehát ha te "lazán végig kajáltad" és k*rva büszkén hírdeted itt, akkor ne mondd magadról, hogy empatikus vagy. Mert ha xar volt a díszlet, vagy az operatőri munka, ha néha nevettél is, akkor is ki kell váltson belőled egy alap undort, kifejezetten a téma iránt, amiről szól.
Szóval az egyszerű válasz az az, hogy nem, nem normális, hogy olyan volt neked mintha egy Disney mesét néztél volna. Vagy lehet normális, de akkor meg azt mondd, hogy nulla empátiád van.
9-es
Akkor egy fiktiv filmben kezpeld el a parodat vagy a szuleidet.
Az is fiktiv nem? Azon is nevetgelnel, meg kajalnal meg smile-znal itt a filmrol mi?
Mellesleg sajnos ami megtortent a te kis fiktiv filmedben, az a valo eletben is megtortenik.
Es ezt el kell magyaraznom...
Edes isten...
Ugy erzem, te meg a leszavazok mar nem fogjatok ezt a dolgot megerteni, barmit is irunk neked.
Mindegy.
5-ös vagyok.
Tudom, gusztustalan, hogy nem tudok komolyan venni egy pocsékul megrendezett hatásvadász filmet, kb. annyira hatottak meg a jelenetek, mint mikor a South Parkban Kenny meghal a részek végén, ti gondolom azon is sírtok, mert ez jelképezi az együttérzési készségetek erejét.
Szerintem vicces, hogy ez alapján ítélitek meg a kérdező és az én érzelmi intelligenciánkat, megnézném egy napját mindegyik válaszadónak, hogy nekik miben mutatkozik meg a szívükben rejlő hatalmas szeretet és empátia. :)) :D
Aki ilyen filmet végig tud kajálni, az még lehet normális, de hogy brutálisan igénytelen az biztos.
Régen belőlem sem váltott ki semmit, de mióta közel kerültem oylan emberekhez akik durva dolgokat csináltak más emberekkel (bizonyos intézményekben munka miatt), azóta taszitanak ezek.
Egyszerűen túl abnormális amit néhány ember tesz a másikkal.
Egy film nem tud igazán sokkoló lenni, de a valóság után sajnos igen, mert azt már lehet saját érzelmekhez is kötni.
Tudod ki az empatikus?
Én miután végig néztem ezt a filmet, 1 hétig, mikor sógornőmhöz mentem, és megláttam a kisbabáját, és a fiatal lányait, konkrétan a könny a szemembe szökött, hogy hány gyerek szenvedhet vajon ilyen abúzust el ebben a percben is a világon, mint amit a filmben láttam. Attól mert ez színészet volt, és megjátszott (minden xarul persze, nem volt jó a film) attól még van egy alaptémája, ami mindenkiből kivált valamit. Ha belőled semmit, akkor te nyilván nem azon a szinten állsz.
Állítsátok magatokról akkor, hogy empatikusak vagytok, én lecarom, de azt tegyétek hozzá, hogy 10-es skálán kb 2-3-as szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!