A nők többsége miért nem szereti az érzelmes, törődő pasikat?
Legalábbis ez a tapasztalatom, hogy a nőknek jobban bejön ha valaki egy egoista tuskó, aki egy darab rongyként kezeli őket, van hogy egy hétig feléjük se néz, leszarja amit a nője mond neki. De mégis bejön, mert olyan "rosszfiús".
Ha valaki törődik velük, figyel rájuk, biztonságban érezhetik magukat mellette és mindig lehet rá számítani, az már nem annyira tetszik és amint jön egy előbb említett "rosszfiú", nem kérdés kire esik a választás.
Ez valami genetikailag kódolt dolog, vagy mi?
Rohadtul taszítottak világéletemben a bunkó, engem rongynak néző pasik, ha hiszed, ha nem.
A férjem hálistennek az általam eddig megismert legtörődőbb ember, még soha nem voltam ilyen szimbiózisban senkivel sem. Sosem bántjuk egymást.
Normális nő nem arra vágyik hogy bántsák, kihasználják, nekem sajnos abban is volt részem, mert eladta magát az illető a világ legromantikusabb embereként,aztán mikor megszerettem különböző módokon bántott. Egyáltalán nem tetszett a dolog és tovább is álltam.
Szerintem az vágyik ilyesmire akit nem bántalmaztak még úgy istenigazából...
Én személy szerint, se a bunkóra, se a "nyámnyila ingyombingyom"-ra (nem tudtam volna jobban megfogalmazni) nem bukom. Kifejezetten taszítanak az egoista bunkók. Értékelem a törődést, de nekem egy bizonyos pont után nagyon sok belőle, és fullasztó tud lenni. Jól esik, nem arról van szó, csak nem igénylem annyira. Valamint, szeretek lelkizni (mértékkel), de közben nem vagyok nagyon érzelmes, és nem is tudok az érzelmeimről beszélni, ez sajnos elég régi családi vonás...
Az is az eddigi tapasztalatom, hogy a (nagyon) érzelmes srácok néha túlzottan finoman mondják el a véleményüket, mert nem akarják a másikat megbántani. Én pedig hajlamos vagyok túlagyalásra és néha kicsit pesszimista is tudok lenni, és ebből az állapotból az hoz ki igazán, ha valaki kicsit keményen és őszintén megmondja a magáét olyankor.
Viszont nagy igazság van azért abban is, amit #14 írt.
"A nők többségének az lenne a tuti, ha a tuskó (domináns) pasi a hozzá közelállókkal törődő, figyelmes lenne, mindenki más meg bek.phatja"
És mi ebben a teljesítmény,vagy a különlegesség? Csak azért kedves a családjával mert onnan jön a p*csa meg a meleg málé,egyébként le sem szarná őket.Amúgy értem mit akarsz mondani,csak ez a "mindenki más bek.phatja" elég egyszerű felfogás.Persze lehet,hogy bejön a nőknek,ki tudja...
Kérdező,amit az egyes válaszoló ír,abban bizony van igazság,viszont a másik fele az,amit a harmadik válaszoló ír.Tehát meg kell találni az egyensúlyt jó fiú és rossz fiú között.A nők szeretik az őszinte férfiakat.Na,nem úgy,ahogy a jófiúk őszinték...a tipikus jófiú kamu.Ezért is taszítja őket.Nem meri megélni teljes mértékben a férfiasságát,azt,aki ki meri mondani a véleményét ha kell,odacsap az asztalra,időnként leteperi a nőt,nem csak mindig illedelmeskedik a szexben stb.A jófiú a félelmeiből,gátlásosságából akar előnyt kovácsolni és eladni az árut "én vagyok a nyerő,engem engem vegyél meg" márpedig ez általában silány áru.
" de józan ésszel nézve a kigyúrt, nőcsábász BMW-s tuskó legfeljebb megcsinálni fogja a gyereket, felnevelni már nem"
A biológia, az élővilág működése nem egyenlő a társadalmi berendezkedéssel. A házasság, monogámia már a tudat, intelligencia termékei. A szaporodási ösztön nem 50 évre "tervez". Az utódot megvédeni jelen esetben azt a 2-3 évet jeleni, amíg az teljesen magatehetetlen, nem arról szól a dolog, hogy 30 éves korában a mamahotelben ki fizeti neki a pizzát.
Általában a tanulatlan rétegekre jellemző ez a fajta mentalitás.
Itt az egyetemen, prominens szakon nem látok rosszfiúkat. A lányok semmilyen szinten nem tűrik meg a bunkó parasztokat, nyugalomra vágynak. Van elég gond a tanulással, utána a munkával, nem kell plusz egy probléma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!