Akiket bántottak az iskolában a külsejük miatt, hogy
dolgozták fel?
Figyelt kérdés
Engem nagyon sokat bántalmaztak általános és középiskolában is. Mondjuk nagyon ritkán még felnőttkoromban is ért megaláztatás, de azért most már jóval ritkább. Egyszerűen nem tudom feldolgozni, hogy a csúnyaságom miatt így bántak velem, a mai napig tartok az emberektől, szorongok társaságban és akkor is azt hiszem, hogy mindenki felettem ítélkezik, amikor valószínűleg senki észre sem vesz. Hogy lehet ezt leküzdeni? Egy csomó mindenben akadályoz az életben. Pszichológushoz jártam egy időben (kettőnél is voltam), de nem segített.
Sehogy. Könyvmoly lettem és informatikus. Azóta is jobb nekem egyedül. Igaz, van már családom, rajtuk kívül senki.
2021. máj. 28. 13:25
12/16 anonim válasza:
Engem a magasságom miatt bántottak, még 10.es ként is 150 voltam és 6.os kinézettel. Egészen érettségiig kísért engem a sok beszolás, viszont édesanyukam emellett folyamat azt mondta mindig, hogy 'ne aggódjak megnövök, addig csak ne érdekeljen és nem folytatja ugyanaz az ember'. Így is volt igazából, azóta sem rontott az önbizalmam. Most 22 vagyok es 173.
2021. máj. 28. 13:44
13/16 anonim válasza:
Engem azért csesztettek, mert alacsony voltam, és vékony. 32 évesen se hevertem ki. Nőkkel se jöttem össze emiatt.
2021. máj. 28. 13:51
14/16 anonim válasza:
Kamasz koromra nagyon csúnya lettem, a fényképek szerint kisebb koromban aranyos kisgyerek voltam. A serdülőkorra nagyon pattanásos lett az arcom, amin semilyen kezelés nem segített, kövérkés,alacsony, gyenge gyerek voltam, akit gyakran csúfoltak és meg is vertek sokszor. A lányok is elkerültek nagyívben, barátnőm csak 19 éves koromban lett először. Igazából nem is mertem közeledni senkihez. Feltudtam dolgozni ezeket, nekem a sportolás segített, meg is erősödtem, lefogytam, bár az arcomon látszanak a kamaszkori hegek, így most is csúnya vagyok. De már nem piszkál senki ez miatt.
2021. máj. 28. 14:40
15/16 anonim válasza:
Hát nem dolgoztam fel. Az lett az eredménye hogy nincsenek barátaim, mert félek barátkozni, még a családommal is nagyon távolságtartó vagyok, ha pedig ismerkedek vkivel akkor ha egy kicsit is hanyagol akkor visszavonulót fújok, mert biztosan talált jobbat mint én.
2021. máj. 28. 16:43
16/16 anonim válasza:
Úristen de rossz ezeket olvasni. Pont priviben válaszolva is írtam valakinek, hogy ezek az emberek el sem tudják képzelni, hogy akár örök életre mit okoznak az embernek. Amiket írtok itt, hogy vékonyság, alacsonyság,problémás bőr stb miatt csúfoltak titket is. Amiről nem is tehet az ember!!! Én írtam az első kommentet, hogy a csálé fogaim miatt közösítettek ki. Hányszor a fejemhez vágták, hogy "nem vagyok a barátod, menj innen". Kislányként borzasztóan esett. Ahogy egyedül ültem utána az udvaron. Vagy mikor reggel sírtam mikor fel kellett menni az osztályba. Volt olyan is, hogy szerveztük a farsangi előadást és a nagyszájú kislányok direkt engem állítottak leghátra. És semmi egyéb "bűnöm"nem volt. Csak a fogaim... Akkor ezek nagyon rosszul estek.
Nagyon sajnálom az ide kommentelőket, mert tudom milyen érzést. Valahogy fel a fejjel! Ti sem vagytok rosszabbak senkinél! Sőt..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!