Miért látok egyre kevesebb nyugdíjast bottal járni?
Figyelt kérdés
Fittebbek lennének mint pár éve? a sok tartósítósz*r hatására? vagy mi történt?jogszabály van a bothasználatra, járműnek számít?2021. máj. 26. 11:27
11/14 anonim válasza:
Inkább ELGo, és hasonló trollkocsit hasznának, így kevésbé látszik a sérülés foka, de levonható a következtetés, hogy nem egészséges az illető.
13/14 anonim válasza:
Tanultam némi jogot. A sétabot, túrabot, mankó és hasonlók NEM számítanak közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek! El lehet olvasni a kormànyrendeletet! 173/2005.
Életemben nem olvastam ilyen baromságot, amit itt írt az előttem szóló...
Kérdező, a nyugdíjas is kevesebb, meg akik nehezebben mennek, rosszabb állapotban vannak azok inkább otthon maradnak, mert félnek a vírustól (még ha be vannak oltva akkor is). Egyébként én elég sok botos, mankós, járókeretes öreget látok ugyanúgy.
14/14 anonim válasza:
Engem néztetek bolondnak? Ebben az országban? Akkor tessék. Én mondtam nektek, ugye? Na ezért nem járnak a boomerek bottal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!