Melyiket preferáljátok: fodrászhoz menni vagy magatoknak csinálni a hajatokat? Miért? (Például a fodrászhoz szerettek járni a társaság miatt)?
Igazából 50-50%. Szeretek magamnak is mókolni valami hajat vagy ismerősökek is akár, de van az az eset, amikor az otthoni fodrászkodás már kevés és muszáj szakemberhez menni.
Nálam a fodrászat nagyrészt szükséglet, mert pl annyira csomós a vége, hogy rossz fesulkodni. Kisebb részt meg egyfajta időtöltés.
Megcsinálom magamnak. Engem ez érdekel és lefoglal.
Amin mindig nevetek, hogy vannak, akik megkérdezik, (pl. crown braid-nél), hogy magamnak csináltam vagy fodrász? Elképzelni sem tudom, hogy kora reggel fodrásznál üljek egy 5 perces fonás miatt.
Magamnak csinálom mindig. Én vágom, és frizurákat is én csinálok.
Azért, mert nekem egyetlen pozitív élményem sem volt a fodrászokkal, pedig sokat próbáltam, de én magamnak jobban el tudom készíteni azt, amit elképzelek. Évekkel ezelőtt annyira elrontotta a hajam az egyik, hogy a mai napig is látszik, hogy nem okés. Szóval elvesztettem a bizalmam a fodrászokkal kapcsolatban.
+Anyagilag is jobban megéri egyszer venni egy 10 ezer forintos ollót, mint minden alkalommal kiadni 5 ezret.
Az én fodrászom akaratlanul, de elég flegma tud lenni mindenkivel, velem is, de, mivel mindig jól megcsinálta a hajam, ezért jártam hozzá.
Aztán elkezdte elbénázni a hajam. A legutóbbi alkalommal rosszul vágta le, otthon maganak kellet megigazítani.
Akkor rájöttem, hogy azt a pénzt, amit kap, megspórolhatom, mert azt, amit csinál én is negcsinalom magamnak.
Nem mellesleg nem gyomorgörccsel megyek hozzá, hogy mikor fog rám ripakodni.
A legutóbbi fodrászomat láthatólag jobban érdekelte a férjem, mint a hajam, ez eléggé elvette a kedvemet. A hajam egy f*s lett. Mindezt egy ár szempontjából eléggé magasan pozicionált szalonban.
Azelőtt volt egy szalon, ahová eljártam, nem erőltették a fodrászok a bájcsevejt, ha látták, hogy a vendég nem nyitott rá, de az utóbbi időben nagyon zsúfolt lett, és a hajfesték minőségében is nagyon sokat leengedtek, így inkább otthon festem a hajam (csak sima őszszínezés, az ombre már nem érdekel), a vágásra meg megkérem a férjemet, hogy vágja le egyenesre a végét. Szerencsére nem egy bonyolult fazon.
A férjemnek pedig én vágom, mert nem akar a covid miatt szalonba járni, vettünk hozzá egy hajvágó gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!