Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyiket preferáljátok:...

Melyiket preferáljátok: fodrászhoz menni vagy magatoknak csinálni a hajatokat? Miért? (Például a fodrászhoz szerettek járni a társaság miatt)?

Figyelt kérdés
2020. dec. 29. 17:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetlen dolog miatt nem szeretek fodrászhoz járni, általában mindegyik elég durván mossa és fésüli az ember haját, nekem pedig sokszor hullik, és félek hogy még többet kitép, mint ami amúgy is kijönne..
2020. dec. 29. 18:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudom, mikor voltam utoljára fodrásznál. Azt vettem észre (nem beképzeltségből mondom), hogy én jobban megcsinálom. Folyton elégetik, tovább vágják, durván mossák, hülyén szárítják be stb.
2020. dec. 29. 18:42
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Amíg el nem költözött a jól bevált fodrászom, szívesen jártam hozzá, szépen dolgozott és jól szót értettünk; de most már három éve magamnak vágom, amennyire tudom (borzalmas, nem tudom rendesen megcsinálni), mert semmi kedvem jópofizni valami idegennel. Előbb-utóbb azért muszáj lesz, mert tényleg nem tudom saját kézzel megoldani, túl hosszú hozzá a hajam.
2020. dec. 29. 19:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Én fodrászhoz jobban szeretek járni - nem azért, mert konkrétan szeretem a társaságot... de nekem egyszerűen nincsen elég ügyességem ahhoz, hogy itthon csinálgassam a hajamat. Próbálkoztam már hajgöndörítéssel youtube videók alapján, nagyon béna voltam, nem ment. Egy sima, nem franciafonást tudok összesen megcsinálni. Nekem ehhez nincs tehetségem. Hajat vágni nem tudok - vágtam magamnak frufrut karanténban unatkozásból... nem erre a döntésemre vagyok a legbüszkébb életemben, na. A fodrászok többsége azért jobban tudja ezt, mint én, még a BioHair-ekben is. Mert én ált. oda járok, nincs "fodrászom", és kérek semmi spécit (nem festetem, nincs hajpótlásom).

Alapvetően amúgy, ha épp nem rövid a hajam, amit gyakrabban kell vágatni, én amúgy fodrászhoz is elég ritkán járok, és simán kiengedve-fésülve hordom. Nagyon max. vmi puccosabb esemény előtt megyek be egy formázásra, de néha még oda is csak egy sima kiengedett hajat vagy egy egyszerű kontyot csinálok.

2020. dec. 29. 19:31
 15/19 anonim ***** válasza:

Hajvágásra vagy frizurakészítésre gondolsz?

Vágni magamnak vágom, mert eddigi életem során az összes fodrász akinél jártam elrontotta.

Különleges alkalmakkor ha valami nagyon extra frizurát szeretnék, azt fodrászra bízom. Bár az esetek többségében nem szeretnék nagyon extra frizurát :D

2020. dec. 29. 20:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Nagyon jófej fodrászom van, de antiszociális vagyok egy jókora adag pánikbetegséggel, így nem szeretek járni, ha tehetem magamnak vágom, de béna vagyok, így időnként tiszteletemet kell tennem nála.🤦🏻
2020. dec. 29. 22:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt én is észrevettem, hogy a fodrászom mintha tőböl ki akarná tépni a hajamat, úgy mossa, fésüli. Néha majdnem könnybe lábad tőle a szemem.
2020. dec. 30. 09:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Fodrászhoz megyek, mert nem tudok magamnak frizurát csinálni. Maximum felkötöm lófarokba vagy kontyot csinálok és ennyi a tudásom. Így ha valami bonyolultabb frizurát szeretnék, akkor fodrászhoz megyek.
2020. dec. 30. 11:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha jól emlékszem akkor majdnem 10 éve nem voltam fodrásznál, régen nem érdekelt hogy néz ki a vége, annyira gyorsan nő szóval sima ollóval vágtam, de idén vettem egy 6000 Ftos fodrászollót, az óta egy mozdulattal viszonylag egyenesre vágom.

Én szeretnék fodrászhoz menni de sajnálom ra a pénzt és hát nem változtat annyit a külsőn mint egy plasztikai sebész vagy egy fogász, szóval nem is eri meg.

Arról nem is beszélve, hogy nagyon sok hajam amit fordász csinált rosszabb lett mint amit egyszerűen csak levágtam... igazából életemben nem volt olyan frizura amivel meg lettem volna elégedve, az általános iskolai ballagáson kívül.

Ugyanakkor tervezek elmenni egy keratinos kezelésre mert már ismerek egy tényleg jó fodrászt (még ha én nem is voltam nála), bárt ezt beárnyékolja, hogy tudom hogy szét fogjak szedni a gyakornokok a fejem mikor mossák a hajam, de nem fog jól esni mert agyrázkódásom volt.

2020. dec. 30. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!