Nagyon ciki, ha egy lány nem nagyon szeret vásárolni járni? Ruhákról van szó
Szerintem nem. Én pont szeretek, de csak egyedül. Viszont, melltartót és nadrágot venni, na azokat utálok! Az oké, hogy megvan a keresett méret, de akkor is fel kell próbálni. Melltartónál: tényleg jó a méret vagy csak papíron, jól áll, próba előtt felsőt és melltartót levenni. Nadrágnál pedig cipőt le, nadrágot le, nadrágot fel, cipőt fel... ugh. Bár igazából csak a melltartót utálom annyira, mint a fene.
Ezek miatt, kicsit erősebb kiadásban, nem csodálkozok, ha valaki nem szeret vásárolni.
Én sem szeretek. Időnként rám tör, hogy kéne egy-egy új cucc, de ahhoz is gyűjteni kell a motivációt :D
Múltkor farmerre volt szükségem, a legjobb barátnőmet is elhívtam, úgy egészen bulis volt. Egyedül nagyon rossz :D
Újabban netről szeretek rendelni ezt-azt, azt szeretem :)
Hagyd már ezeket a nemi sztereotípiákat. Egy nőnek nem kötelező élni-halni a cipőkért, táskákért, ékszerekért.
Még anno mentem egy fiú haverommal egy plázába, és kicsit muris volt, hogy ő cipőt, én meg fülest mentem venni :D
Jajj, nemár... Hogy lenne már ciki. Azért kellene szeretned vásárolni, mert lány vagy? Ne gondolkodj már ilyen kétbites módban.
Én pl. a cipővásárlástól vagyok rosszul, néhány lánynak meg az minden öröm forrása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!