Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon ciki, ha egy lány nem...

Nagyon ciki, ha egy lány nem nagyon szeret vásárolni járni? Ruhákról van szó

Figyelt kérdés

#vásárlás #lány #shopping #Csajos program
2020. nov. 5. 18:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%

Imádom az ilyen lányokat.

23/f

2020. nov. 5. 19:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne máshoz hasonlítsa az a lány önmagát. Ha ez neki így tetszik, akkor ilyen, és kész.
2020. nov. 5. 19:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Én addig szeretek vásárolni ameddig tudom hogy mi kell, milyen méret és kb. mennyibe fog kerülni.

Nadrágot így is utálok venni, de ez van.

Amúgy szerintem egyáltalán nem ciki, érthető hogy unalmasnak vagy idegesítőnek tartod, néha nekem is elegem van belőle.

2020. nov. 5. 20:08
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, én is gyűlölöm. Ha már vásárolni megyek, viszem magammal anyámat vagy nővéremet, egyrészt mert magamon nem tudom eldönteni, jól áll-e valami, másrészt utálom, ha egyedül vagyok és kiderül, a ruhadarabok, amiket bevittem, nem jók rám, vagy nem tetszenek és vissza kell vennem mindenemet, hogy kimehessek újakat keresni. Arról nem is beszélve, amikor tele van minden oldalról tükrökkel a próbafülke és nem tudok hova nézni, hogy ne kelljen látnom mindenféle előnytelen szögből magamat.
2020. nov. 5. 21:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én utálok ruhát venni. Ha találok valamit, ami jó, akkor 1-2 hét múlva visszamegyek a boltba és próbálok még ugyanabból a fajtából venni 3-4 darabot. Így van 5 tökegyforma nadrágom, vagy 10 pólóm ami csak a színében különbözik stb. A csinos, csipkés, flitteres, csillogó stb. ruhákat se szeretem. Van egy saját elképzelésem, hogy milyen ruhák tetszenek, de ez nem igazán vág egybe azzal, hogy a többség szerint mi a szép. De nem érdekel. Nem dísztárgy vagyok. 30/N
2020. nov. 5. 22:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is utálok vásárolni... De nekem ez soha nem okozott gondot. Fura, hogy valaki ezt azzal köti össze, hogy milyen nemű. Nem hiszem, hogy én kevésbé lennék lány attól, mert nem szeretek vásárolgatni.
2020. nov. 5. 22:19
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem fura. Én is gyűlölöm, a legtöbb ismerősöm nemtől függetlenül egyetért velem.

26N

2020. nov. 6. 10:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést...miért lenne ciki?

Egyáltalán nem az szerintem. Van olyan lány ismerősöm, aki szintén nem szeret ruhát vásárolni...

Olyan is van akit kiráz a hideg a bolt gondolata is és csak akkor vásárol, ha muszáj.:D

2020. nov. 22. 14:22
 19/19 anonim ***** válasza:
*gondolatától
2020. nov. 22. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!