Kivált belőletek valamilyen érzést, amikor a nagyon régi, 2011-es utcaképet nézegetitek a Google maps-on a legújabb helyett?
Elég régen, már majdnem 10 éve készültek azok a felvételek.
Amikor nézegetem a régi utcaképet a városomban, elkap egy nosztalgikus érzés.
Néha meg azon szörnyülködök, hogy milyen lerobbant volt minden akkoriban.
Bár igazából szerintem 20-30 év múlva fognak igazán nagyot ütni a régi utcaképek.
Egy darabig egy olyan kép volt a házunkról, ahol az ajtó előtt feküdt a kép készültekor még fiatal, de azóta már meghalt kutyusunk. Szerinted?
Azóta sajnos lecserélték, nagyon bánom, hogy nem mentettem el, amikor még lehetett.
Az idővonalon még vissza tudod nézni.
Számomra is nosztalgikus érzést ad.
Kövezzetek meg, de nekem sokkal jobban tetszettek az akkori városképek. A mostani trendek rideg, jellegtelen, természetellenesen mű stílusa engem blrzasztóan taszít.
Igen, egyértelműen jó visszanézni és visszaidézni az akkori emlékeket.
Meg jó elbarangolni rajta olyan helyekre, ahol vagy sosem jártál, vagy soha nem fogsz eljutni (mindenhová a világban úgyse lehet, ahová szeretnél). Vagy olyan helyre, ahogy 20-30 évvel ezelőtt jártál és kíváncsi vagy felismered-e egyáltalán a helyet, illetve mennyit változott azóta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!