Egy hosszabb válasz írása előtt rá szoktatok keresni az adott témára hogy okosabbnak tűnjetek?
Figyelt kérdés
2021. febr. 21. 11:49
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
39 szavazat
2/16 PetheD válasza:
Nálam ezt nem a válasz hosszúsága, inkább a téma határozza meg. Van, hogy utánanézek néhány kérdésnek, amelyekhez hozzá tudok szólni, de nem az motivál, hogy okosabbnak tűnjek, hanem az, hogy minél alaposabb választ adjak. Azoknál a kérdéseknél, amelyekhez egyáltalán nem tudok hozzászólni, nem erőltetem.
3/16 anonim válasza:
Amire nem tudok arra nem válaszolok xD
De olyan van, hogy 1-2 dologra lehet nem jól emlékszem ezért gyorsan megnézem nem írok e hülyeséget.
4/16 anonim válasza:
Csak akkor nézek utána, ha nem tudom ugyan a választ, de maga a kérdés engem is érdekel.
5/16 anonim válasza:
Ha minden ember utánanézne a témának a Google segítségével, nem kellene kiírniuk a kérdések háromnegyedét.
7/16 anonim válasza:
Nem szoktam mert ha tudom a választ az magától jön vagy ha nem tudom akkor oda se írok mert nem szokásom okoskodni
8/16 anonim válasza:
Attól függ, hogy amiről írok, van-e biztos tudásom.
9/16 anonim válasza:
"hogy okosabbnak tűnjetek" :D
Csak ha érdekel a téma.
10/16 anonim válasza:
Elsősorban azért, hogy ne írjak ostobaságot, ha olyan adatokról van szó, amelyekben nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!