Miért van az ,hogy sok olyan kérdés van itt,amire elég lenne a Google-ben rákeresni,de inkább nem néznek ott utána?
Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 19:21
1/7 anonim válasza:
Mert lusták az emberek keresni, inkább várnak.
2/7 anonim válasza:
Vannak akik tapasztalatokra kíváncsiak.
3/7 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy itt jobban megértik a dolgokat a Wikipédia vagy szakorvosok által előírt túlbonyolított fogalmazás verziók helyett.
4/7 anonim válasza:
De nem lehetnek biztosak abban, hogy jó infot kapnak. Az, hogy valaki mond valamit, az nem biztosíték semmire. Engem most oltottak le a szépség rovatban, mert lehülyéztem valakit, aki megkérdezte, káros-e a körömlakk, mert a vese a körmökön át szellőzik.
Az ideális ember magától utánanéz mindennek több forrásból, nem másokat kérdezget.
5/7 anonim válasza:
mert az emberek tobbsege itt valami psziches probelmaval kuzd, vagy olyan szinten introvertalt, hogy nekik mar az is nagy szo, ha itt valaki ir nekik valaszt a kerdesuk alatt.
6/7 anonim válasza:
Irónia :
Ezt a kérdést is féltették már és rá lehetett volna keresni.
7/7 anonim válasza:
A Google személytelen, ez az oldal meg interaktív. Szerintem ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!