Miert lustak az emberek a Google - t vagy mas keresot hasznalni?
Egyesek rosszul keresnek.
Nejem pl. ilyen kérdéseket ír be: "szeretnék egy olcsó, jó szállodát találni valahol a Balaton déli partján, lehetőleg homokos stranddal." Képzelheted, milyen találatokat kap.
Vannak tényleg ilyenek, akik pl hogy pontosítság a keresést adnak hozzá kulcsszavakat, de nem feltétlen a megfelelő helyre és teljesen más értelemmel bír már úgy az egész és semmiképpen sem az jön ki amit szeretnének.
Nekem olyan ismerősöm is van aki hiába keres valamit 1 órán át a neten nem találja, nekem meg 5 perc kb ha nagyon valami eldugott infó kell.
Vagy ötvenszer elmondtam neki, hogy gugliba csak kulcsszavakat írjon be, de azóta inkább a GYK-t használja azzal, hogy "itt sokkal okosabb EMBEREK vannak". :-)
# 5 : én (2-es válaszoló) 61 vagyok és nő. :)
Mégis jól tudom beírni a keresőszavakat, és max. 3. találatra megvan a google barátnőmtől a válasz. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!