Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember, aki soha nem...

Van olyan ember, aki soha nem tudott túllépni egy kapcsolaton és egyedül éli vagy élte az életét?

Figyelt kérdés
Jóideje szakítottam a barátnőmmel, bonyolult dolog, de a mai napig nem tudok továbblépni és azt érzem nem is fogok tudni, mindenkit hozzámérek nem érdekel senki, próbáltam már többször ismerkedni, de egyszerűen érdektelen rajta kívül mindenki, lehet hogy egyszerűen iylen beállítottságú vagyok, nem is fog menni? Ő volt az első oylan barátnőm, akivel tényleg határozottan azt gondoltam életre szól a dolog, akik előtte voltak hozzá se lehet mérni. Le lehet így élni normálisan egy életet egyedül? Vagy Ismertek ilyen embereket?

2021. máj. 25. 13:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hm.

Ha nem haraggal váltatok el én a helyedbe felhívnám az exemet és kérnék tőle 1 találkozót passz mondjuk 1 kávézóban(és ez most nem 1 randi!)

Szimpla beszélgetés,mond el neki,hogy érzel és hidd el ő majd pontot fog ennek a végére tenni.

2021. máj. 25. 14:56
 12/15 A kérdező kommentje:
11: már egyszer úgymond kinyilvánította, hogy nem kíván beszélni sem, haragszik, nincs esély iylesmire, ha csak nem ő gondolja meg magát, de amilyen dacos lehet előbb köt kompromisszumot magával és lép tovább mással, még akkor is ha ő sem tudja kimondottan túltenni rajta magát, mivel egy ideig volt egy iylen sejtésem, de próbálom elhesegetni, nem hitegetni magam.
2021. máj. 25. 20:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Ühüm.

Tehát ő már pontot tett a végére.

Szerintem egy nőben van annyi tartás,hogy nincs vissza(nyílván férfiaknál is)

Nem értem mi a baj?

Hiányzik az exed de nincs vissza nem tudsz tovább lépni,mert ő a mérce...

Akkor vagy próbáld meg visszahódítani vagy maradj magányos míg ő már rég tovább lépett.

Tudod az a baj,hogy nem tudom mit mondjak neked?!

Bármit írnak a többiek,javasolnak rögtön rá kontrázol jaj hát ez nem jaj hát az nem

Minek írtad ki?

Ha semmi nem jó?

Azért döntsd már el mit szeretnél légyszíves

2021. máj. 25. 20:15
 14/15 A kérdező kommentje:
13: hol írtam, hogy azzal kapcsoaltban kérek tanácsot vissza próbáljam e hódítani?
2021. máj. 25. 20:41
 15/15 A kérdező kommentje:
13: 3as és az 5ös válaszoló megválaszolta egyébként, az ilyesmi válaszokért írtam ki
2021. máj. 25. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!