Mi a jó ebben az életben? Mi értelme itt lenni mindennap küzdeni az élettel szenvedni meg ilyenek?
Figyelt kérdés
A nagy része igazából szenvedés. A legtöbb ember már észre sem veszi hogy szenved pl munkahely vagy bármi mert már megszokta. Mi a jó ebben az egészben? Nem jobb lenne meghalni mint itt lenni és szenvedni értelmetlenül? Főleg ha nem vagy okos vagy nincs valami különleges skilled akkor véged.2021. máj. 22. 22:23
11/33 A kérdező kommentje:
Úgy könnyebb ha az embernek van társa de én nem kellek a nőknek sem ráadásul. Nincs semmim ami vonzóvá tenne.
2021. máj. 22. 22:47
12/33 anonim válasza:
11es. En is single vagyok. De az élet fájdalmaiban is jobb mint a nem létezés sztyepéje.
13/33 A kérdező kommentje:
Miért lenne jobb? Nem létezni is jobb lehet.
2021. máj. 22. 22:51
14/33 anonim válasza:
13. Azért mert sosem tudhatod mikor adod fel rosszkor. József Attila is ha kibir 2 napot akkor jobb élete lett volma de megölte magát.
15/33 anonim válasza:
Az életednek akkor van értelme,ha értelmet adsz neki.Kitűzöl egy konkrét célt,ami felé haladsz,a sodródás értelmetlen.
16/33 anonim válasza:
14.miért lett volna jobb neki ha kibír 2 napot józsefati?
17/33 Thunderfairy válasza:
Kedves kérdező.
1. Túrákon elmehetsz szép helyekre, akár külfőldre is kijuthatsz.
2. Nyaranta strandolhatsz és csavaroghatsz a haverokkal, barátnővel.
3. Nézhetsz jó filmeket netről. Neked most inkább vígjáték való.
4. Elmész a lakhelyed környékét felfedezni biciklivel, vagy több napos
bicikli túrával.
Tessék felsolróltam pár lehetőséget arra hogy szépnek lássad az életet.
Vannak nehézségek is de nem csak a szenvedés van. Meg kell látni a szépet
is az életben.
18/33 anonim válasza:
16 megkapott volna egy díjat amit neki ítéltek, pénz járt volna vele és hírnév. Azaz 1 erős löket lett volna költőnknek a talpraállásban.
19/33 anonim válasza:
18.köszi :)
csak rég tanultam petőfiről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!