Nőhetek még 23 évesen, ha későn érő vagyok?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok.2021. máj. 22. 21:07
11/23 anonim válasza:
Az arcod tuti fog még férfiasodni.
12/23 A kérdező kommentje:
Hangom is olyan gyerekes még.
2021. máj. 22. 22:17
13/23 anonim válasza:
Dohányozz. Garantáltan olyan lesz tőle, mint a repedt fazék :D Még nőknek is, nem hogy férfiaknak...
14/23 A kérdező kommentje:
Na, hát ennyi erővel tesztoszteront is szúrhatnék magamba, úgy 1000 mg-ot, attól ténylegesen mélyebb hangom lenne, és ferfiasabb is lennék. :D
2021. máj. 22. 22:29
15/23 anonim válasza:
Közel sem annyira, mint a dohánytermékektől :D
16/23 A kérdező kommentje:
Dehogynem. Komoly androgen hatások oda vágnak rendesen.
2021. máj. 22. 23:17
17/23 anonim válasza:
Nem annyira mint a hangszálaidra ragad kátrány ;) Hidd el...
18/23 anonim válasza:
Én nem tudom,de mondjuk nézd meg a szüliedet is, hopgy pl átlaghoz képest magasabb az anyukád a többi anyuka között? Átlaghoz képest magasabb a te apukád a többi apuka között? Nagyjából ők hány cm magasak, van-e nagyobb tesód,ő magasnak számít -e.
Ismerek valakit, talán valami 10 évvel is fiatalabbnak látszik, mint amennyi, vagy már nem emlékszem, mondta, hogy tippeljük meg a korát, azt hittem, egy évvel idősebb nálam, de valami jóval nagyobb számot mondott;
szóval később még lehet,hogy jól fog ez jönni, hogy nemtom mondjuk pl akár 40 évesen 28nak fogsz kinézni. Hogy pl feszes bőr mondjuk.
19/23 A kérdező kommentje:
Öregedni biztos fogok idővel, de igazából én ferfiasodni szeretnék, ami nem feltétlen egyenlő az öregedéssel. Biztos tudod, hogyan néznek ki azok az emberek, akiken latod, hogy már öregszenek, de férfi külsejük sosem lett, így már nem gyerekes a külsejük, hanen hitvány öregedő. Na, ilyen nem szeretnék lenni.
2021. máj. 23. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!