Introvertált sorstársaim, felkészültetek arra, hogy néhány hónapnyi extrovertált primitív kibontakozásnak lehetünk ismételt szemtanúi?
Ha egyvalamit megtanított ez a lezárás, akkor az az, hogy a világ elviselhetőbb hely lenne, ha az emberek este 8-ra otthon lennének, nem lennének szórakozóhely néven csúfolt fertők, nem igényelnék az emberek feltétlen a sokszor 5-szörös áron kínált, minőségtelen éttermi szemetet, nem lennének olyan helyek, ahol az emberek az ész fejlesztése helyett az izomdagasztást, majd az instagramon dicsekvést részesítik előnyben, stb.
Introvertált értelmiségiként sajnos abban a hátrányos helyzetben vagyok, hogy lekopik rólam a sekélyesség, primitívség, ami miatt a barátok igen korlátolt mennyiségben állnak rendelkezésemre, mivel sajnos a korosztályomnak az értelmi szintje fordítottan arányos az elfogyasztott alkoholmennyiséggel. A munkahelyen is (amíg be kellett járni, majd hála az égnek tartós otthoni munkavégzés lett), igyekeztem a felszínes ismerkedést elhárítani a munkatársak közt egy "ne haragudj, nem barátkozni vagyok itt, maximum szakmai jellegű beszélgetéseink legyenek, köszi" monológgal, de sajnos nem aratott túl nagy sikert, így én lettem a közellenség, viszont én az időmet a kávézgatás, pletykálás, és "csapatépítés" helyett tanulással, művelődéssel és kultúrával töltöm, ezekről pedig sajnos a primitívebb emberek nem nagyon hallottak.
A lényeg, hogy ahogy egyre közelebb kerültünk a "szabadsághoz", annál szomorúbb lettem, hogy egyre több az ember az utcán, egyre több csapat van kint, akik körében a sekélyesség minden ismérve megmutatkozik, egyre több buta, iskolázatlan, primitív, erkölcstelen emberrel kell még a boltba menet is találkoznom, mert egyébként köszönöm szépen, a 4 fal között minden a rendelkezésemre áll.
Bízva abban, hogy van még minimális értelem az emberek közt, remélem más is van hasonlóan.
Ne haragudj, de te nem introvertrált vagy, hanem frusztrált.
Oké, én sem szeretem a tömeget és szórakozóhelyeket. De ezen kívül is van sok más lehetőség.
Nem értem, miért nézed le ennyire az extrovertáltakat. Nem bunkó mindegyikük, csupán szeretnek a társaság központjában lenni, te meg nem, ennyi . Mindenki különböző, nem lehet mindenki egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!