Milyen személyiségtípusú lehet az ilyen tulajdonságokkal rendelkezo ember?
ESXX...
Az, hogy most J vagy P, arról nem írtál semmit, nem lehet kikövetkeztetni.
Ti erre a beteges MBTI gyülöletre szedtek gyogyszert? Valami kezeles nem artan szerintem mert ez beteges hogy kivetel nelkül minden kerdeshez oda kommentelitek ezt.
Nem hiszek a horoszkopba de soha egy kerdeshez se irtam oda hogy szerintem. Ez betegség.
Attol hogy valaki hülye valamihez meg nem biztos, hogy hülyeseg.
Az meg egyenes beteges ha valaki nem tudja elviselni, ha masok olyasmiről beszelnek amiben ő nem hisz vagy nem erti.
Mert kell kenyszeressen szet trollkodni az összes MBTI kerdést?
Megprobáltam értelmezni a kérdést. Azt hiszem a kerdező nem arra kíváncsi, hitelesnek tartjuk-e az mbti-t.
A megválaszoláshoz kevés az info de talán exfp lehet.
Pop-pszichológiát csináltak belőle rengetegen, ami megosztóvá fog válni. Ne lepődj meg senki, hogy szét lesz trollkodva mások által. Lehet azzokhoz kopokni szépen, hogy levitték, ennek a presztízsét.
Azzon kívül elég kevés információ van fent arról, hogy meglehesen nevezni az ezzen modell alapján bárkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!