Ha egy celeb webshopot nyit, miért nem fogadja el a negatív kritikát is?
Lassan minden második celebnek webshopja lesz.
Az egyik ilyen webshopba ma kerültek fel arckrémek, és többen szóvá tették, hogy nagyon drágák. Erre megint jön a felháborodás, magyarázkodás, gúnyolódás a tulajdonostól, hogy akkor moss arcot vízzel stb.
Ahogy láttam, senki nem bántóan, vagy támadva írta.
Miért nem lehet elfogadni a negatív kritikát is?
Az üzlet az üzlet. A Tescoban/Intersparban/Lidlben/Aldiban/stb. bármelyiket írhatnám se állsz le perlekedni az eladóval/részlegvezetővel(de a boltvezető-helyettessel meg a boltvezetővel sem), hogy milyen drága az ez meg az.
Ha drága, rajtamarad, majd mikor már megy tönkre,vagy mikor már kicsit is veszített a trendiségéből, akkor szinte garantáltan le fogja akciózni, hogy csak, hogy ne kelljen eldobnia.(így megy ez a legnagyobb hipermarketekben is, ahol sokezer négbyzetméteren kínálnak soktízezer fajta legkülönbözőbb típusú árucikket az okostelevíziótól a WC tisztítóig)
De
Senki nem mondta, hogy bárhol is veszekedni kéne az árak miatt. :D
Én csak azt nem értem, hogy aki normálisan fogalmaz meg kritikát, azt miért kell gúnyolni, nagyképűen visszaszólni. Aztán leszólni, hogy akkor vegyél ezer forintért valamit. Nem mindenki él olyan színvonalon, mint ők.
Én egyébként sem veszek egyik celebtől sem semmit, nem emiatt írom.
Másoknál is megfigyeltem ezt a sértődést egyébként. Akkor is ez van,ha le mered írni, hogy neked nem jött be a termék valami miatt. Egyből a magyarázkodás, hogy hát az nem lehet igaz...
#7: Nem ő az. Őt nem követem. Hasonló ő is? :D
Én sem írok nevet, nehogy gond legyen belőle.
Mert ezeknek a magamutogató, üresfejű, felesleges, hazug, kéomutató, kirakatéletet élő embereknek nem sikerült felfogniuk még azt, hogy mit jelent közszereplőnek lenni, és azt, hogy ez mivel jár.
Hazánkban ez igen gyakori... Az ebből származó haszon az kell nekik, azt meg fel sem fogják, hogy ez mivel jár együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!