Mi lehet az oka,hogy utálom az embereket? Negatív tapasztalatok?
Valaki, aki jártas a pszichológiában meg tudná magyarázni?
Én azt látom, hogy nincsen becsület, csak a hatalom és a pénz számít, mindegy hogyan éri el az ember. A társadalom azt szereti, aki fogyaszt. Aki meg tisztességesen dolgozik, éhbérért az lenézik. Egy munkahelyen eltapossák az embert, ha becsületes. Mindenki átgázol mindenkin, csak az egyén boldogulása a cél. Konzumidióta a legtöbb ember. Nem látnak a dolok mögé, azt hiszik attól értékesek, amit megvesznek. Kibeszélik egymást, intrikálnak, keresztbe tesznek, pénzért ölik egymást. ÉRDEK NÉLKÜL NEM ÉRDEKLŐDIK SENKI A MÁSIK FELŐL.
VAN, AKI NEM ILYEN, DE AZT ELTAPOSSÁK.
Így látom, de azért nem kellene utáln8m mindenkit.
Mi lehet a bajom?
Túlságosan a környezeteddel és a felszínes világgal foglalkozol. Ezt az energiát miért nem arra fordítod, hogy magadból hozd ki minden téren a maximumot? Pl. foglalkozz önismerettel, stresszkezeléssel, verbális önvédelemmel..stb.
Én pl. mit ártottam neked? Nem is ismersz, és én is ember vagyok.
A saját önutálatodat vetíted ki a környezetedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!