Mit gondoltok azokról az emberekről, akik a kutyájukkal többet törődnek, mint a gyerekükkel?
Figyelt kérdés
A szomszédékról van szó. A kutyájuknak marhahúst adnak, plusz külön főznek!!! neki zöldséget, rizset. Kertes házban élnek, de naponta sétáltatják, heti egyszer kutyaiskola. Ellenben a babájukat turis ruhákba öltöztetik.2021. máj. 20. 17:34
51/64 anonim válasza:
Neked a pedigré a legfontosabb :D
Azért mutogatod a diplomádat is...
52/64 A kérdező kommentje:
Egyébként csöndben megjegyezném, ez a csoda is az én művem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
2021. máj. 20. 19:55
53/64 A kérdező kommentje:
51: Ez nagyon jó volt 😂😂😂
2021. máj. 20. 19:55
54/64 anonim válasza:
50
Szerintem egy ideje már mindenki tudja. Személy szerint szimplán szeretek vitatkozni akár trollokkal is :D
55/64 A kérdező kommentje:
54: Pedig már azt hittem én vagyok ilyen jó
2021. máj. 20. 20:00
56/64 anonim válasza:
Egészen véletlenül nem tevékenykedtél az oldalon néhány éve Tetovált Hippi néven?
57/64 anonim válasza:
Nagy megkönnyebbülés hogy nem egy valós elmeháborodottba botlottunk 😃 Szeretném hinni hogy ennyire ostoba emberek nincsenek. (Annak ellenére hogy tudom hogy vannak.) Kifejezetten örülök hogy troll vagy.
58/64 A kérdező kommentje:
55: Nem :D
De kíváncsivá tettél. Tudsz linkelni egy kérdést?
2021. máj. 20. 20:03
59/64 A kérdező kommentje:
*56
2021. máj. 20. 20:04
60/64 anonim válasza:
Annyira nem lehet buta, ha a "beszólásom" lényegét is megértette... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!