Mit gondoltok azokról az emberekről, akik a kutyájukkal többet törődnek, mint a gyerekükkel?
Most neked tulajdonképpen mi a problémád? Hogy valaki tisztességgel gondoskodik a kutyájáról? Elárulom, ez volna az alap, meg jobb helyeken ez is alap, hogy kinti vagy benti tartástól függetlenül naponta sétál a kutya. Azt is elárulom, hogy egy minőségibb tápnál olcsóbb főzni a kutyának és nyilván sokkal egészségesebb is. Lehet, hogy felétek suttyófalván ilyen nem volt, de ez nem a szomszédodról, hanem a te kultúrádról árulkodik.
A gyereket meg rohadtul nem érdekli, honnan van a ruhája, a gyerek szükséglete nem az új ruha, hanem az évszaknak megfelelő, tiszta ruha.
- egy diplomás
Látszik, hogy fogalmad sincs a kutyatartásról, ha neked a Pedigree a minőségi táp. :D
A normális táp a Eukanuba, Real Nature, Farmina, ilyeneknél kezdődik, melyeknek kilós ára, ha a legnagyobb kiszerelésben veszed is legalább 1600 Ft.
Ezért például az én kutyám friss húst kap a hentestől, mert akciósan 1000 Ft körül van kilója, a rizs filléres tétel, némi zöldséggel, tojással mellé meg ugyanott vagyok, mintha megvenném a minőségibb tápot.
1. Nem vagyok kutyatartó, mint már említettem.
2. Életemben nem hallottam még ezekről a tápokról. A pedigreeről viszont még én is. Na mit jelez ez?
Na jólvan. És elértünk az 50. kommenthez. Most pedig megjegyezném, hogy bizony egy büdös nagy troll vagyok 🤣
Egyébként nincs is gyerekem, csak egy kutyám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!