Mit gondoltok azokról az emberekről, akik a kutyájukkal többet törődnek, mint a gyerekükkel?
Élő példa vagy rá, hogy az egyetemtől senki sem lesz okos.
A turisztikai ruhával pedig semmi baj, pláne kisgyerek esetében, aki úgyis hamar kinövi.
Akkor megemlítem hogy két diplomám van, a harmadik folyamatban. Csak én nem szoktam ezzel takarózni, de ha már személyeskedünk...
Nem foglalkozok a szomszédok életével, mert van sajátom, és nem ítélkezek mások felett.
Nem azon múlik hogy kinek milyen papírjai vannak, intelligenciát egyik iskola sem oszt, amit a te eseted szépen példáz is.
Juj, és még ha tudnád hogy turis ruháim is vannak 😂
Arra fel, hogy megkérdezted, mi a véleményünk, mi válaszoltunk, te meg nekiálltál arcoskodni a diplomáddal.
"Támadásokról" beszélsz, miközben abból az indíttatásból írtad ki a kérdésedet, hogy egy számodra szinte vadidegen embert ócsárolj, és próbálj meg lejáratni :/
Mi megfigalmaztuk a válaszaidban, hogy miért nincs igazad, te meg fel vagy háborodva ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!