Úgy érzem hogy kiégtem?
Sajnos (hülyén hangzik, tudom) elég fiatalon, 20-as éveim legelején sikerült meggazdagodnom (elég felkapott lett a vállalkozásom illetve kriptovalutákba fektettem sokat) és úgy érzem hogy semminek se tudok örülni már.
Másnak vannak álmai, új autó, külföldi út stb amire gyűjtögethet, nekem meg kb annyi hogy megtetszik valami és 2 perccel később meg is vettem. Nem kell küzdenem érte, így valahogy nem is tudok annyira örülni neki.
Barátaim és párom sincs mert mindenki csak kéregetni akar. Az a legrosszabb hogy sok éves barátság is ment így tönkre mikor megtudta az illető hogy hogy állok anyagilag. Elvárta hogy mindig én hívjam meg mindenre, amivel nem is lenne baj ha nem követelte volna kb. A lányok is anyagiasak, az exem azért dobott mert megtudta hogy rendszeresen milliós összegeket adományoztam el olyan szervezeteknek mint az Unicef ahelyett hogy neki adtam volna azt is hogy vegyen egy újabb drága de felesleges táskát vagy ruhát.
Szóval úgy érzem hogy a pénz nem old meg semmit, sőt, mindent tönkretett.
Tudom, a szegénység, a nélkülözés és az éhezés se jó, én is szegény családban nőttem fel, de egy átlagos keresettel úgy érzem nem égtem volna ki.
Mit tudok ez ellen tenni?
Vagy már nem lehetek boldog soha?
Fiatalkorom önmegvalósítást hajszoló versem egy részlete jut eszembe: "Szomorú ember az, aki felért a csúcsra
Mert lefelé vezet onnan minden útja."
Az igazi megelégedettség Istennel való szoros kapcsolatból, barátságból fakad! Próbáld ki!
37.Zsoltár 29."Az igazságosak öröklik a földet és örökké rajta laknak."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!