Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Úgy érzem kiégtem?

Úgy érzem kiégtem?

Figyelt kérdés

Tünnek el az emlékeim. Tompa és motiválatlan vagyok éjjel-nappal. Van hogy napokig nem eszek. Úgy érzem mintha folyamatosan valami lenne a torkomban. Nem tudok semmire se koncentrálni. Nem tudok normálisan aludni. És igazából egyedüli érzés amit még meg tudok élni úgy érzem hogy a düh. Semmi más.

Ha nővel vagyok, ha barátokkal lógok, ha dolgozok valamin amit régen élveztem, úgy érzem hogy nem jó semmi.

Így pazarlom az időmet hónapok óta. Megpróbáltam mindent. Sportoltam, ittam, csajoztam, haverokkal lógtam, bele kezdtem dolgokba amit rég akartam. De semmitől se lett jobb. Az ételt is úgy kell magamba erőltetnem, mert nem vagyok éhes. 20-as éveim elején vagyok. De már nem igazán érdekel semmi.

Úgy érzem kiégtem. Minden felesleges és reménytelen. Ha el is érnék bármit, úgyse változna semmi. Mit tegyek?

2019. febr. 24. 02:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Átérzem amit írsz. Csak én már a dühöt is elengedtem. Sok jóval nem bíztatlak. Nálam évek óta tart. 34 vagyok.
2019. febr. 24. 04:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt úgy hívják hogy depresszió. Ha ilyen súlyos mindenképpen el kell menni pszichiáterhez.
2019. febr. 24. 05:31
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

Ez nem kiégés. Ez depresszió. Magától nem fog elmúlni, de szakember segítségével túl lehet jutni rajta.

Gyógyulást!

2019. febr. 24. 07:21
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia,

megkérdezhetem, hogy mi lett azóta?

Nàlam ugyanez van...:(

2019. ápr. 25. 02:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Ugyan ez. Nappalok kicsit jobbak. Zenét hallgatok az néha segít. De éjszaka szörnyű. Csak azon agyalok hogy halad felettem az idő és nem tartok sehol, nem is tudom merre kéne járnom és bármit próbáltam semmi se változtat.
2019. ápr. 25. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Orvosnál voltál?
2019. máj. 5. 01:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem. Nem gondolom hogy ennyivel kéne. Ki is nevetnének vagy elküldenének a fenébe.
2019. máj. 5. 15:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia,

4-es vàlaszoló vagyok. Màr nekem is ràment az alvàsomra is, van, hogy éjszakànként többször is felébredek, bàr szerintem amúgy sem alszom a depresszió miatt évek óta, mélyen...Szerintem, nincs is hova tartani, bennem csak a nihil van màr.

2019. máj. 13. 02:29
 9/10 A kérdező kommentje:

Értem. És a legrosszabb része az állandó fáradtság. Teljesen fáradt vagyok non-stop.

A múlt héten itthon voltam pihenéskép. Semmit nem csináltam szinte csak ültem és zenét hallgattam. Az még segít. Család meg mondja hogy lusta vagyok. De egyszerűen nem nincs kedvem bármit csinálni, hanem energiám hiányzik. Alvás nem segít.

Cukros teán élek szinte. Más alig megy le. Ez se egészséges. De ez van egyenlőre.

2019. máj. 13. 22:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem dettó, én is hulla vagyok, már ahogy felkelek, azonnal... :(

Érdekes módon, amikor elmegyek itthonról, akkor nem érzem magamat olyan fáradtnak, vagy csak nem arra koncentrálok, mint itthon, nem tudom...

2019. máj. 14. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!