Autókban mi akkora nagy szám, hogy férfiak és nők is oda vannak értük?
Figyelt kérdés
Engem idegesít hogy nem tudok osztozni ebben az örömben, mert nekem dögunalom bármilyen szép autó vagy annak vezetése.
Ez miatt rossz kedvvel veszek majd autót is.
Félresikerült pasi vagyok.
2021. máj. 12. 20:55
31/33 anonim válasza:
30-as tudod mi a furcsa? Az hogy szerintem ezeket a válaszokat fiatalok írják. Mert amúgy az öregebbeket megérteném, de nem igen van itt nyugdíjas köztünk. Vagy mégis? Csókolom! 😂( nem gúnyolódásnak szántam) csak egy észrevétel!
32/33 anonim válasza:
Én is 21 vagyok, tehát mondhatni fiatal, de sosem gondolnék ilyet 🤔
33/33 anonim válasza:
Csak azt sajnálom, hogy olyanok írnak olyat, hogy nem praktikus, akiknek jogsijuk sincs. (Mert nyilván aki el jut odáig hogy jogsizik, az már tudja, hogy praktikus) 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!