Autókban mi akkora nagy szám, hogy férfiak és nők is oda vannak értük?
Engem idegesít hogy nem tudok osztozni ebben az örömben, mert nekem dögunalom bármilyen szép autó vagy annak vezetése.
Ez miatt rossz kedvvel veszek majd autót is.
Félresikerült pasi vagyok.
Problémák :
Nők...
20-25 évesek....
300 Lóerős autót alá rakja valaki...
Egymásnak tolatnak "véletlen" lassan...
Sztori vége.
Azt hiszik,hogy ők az úrihölgyek a világban,ha autót vezetnek,és hogy szépséges a masina.
Férfiak száguldozása...Mikor elrúgja a városba azt gondolja hogy ő a király.
Aztán jönnek a kevésbé jó dolgok a számukra.
Autót vezetni jó,de vannak határok,kivételek,különleges esetek,be nem tartott szabályok,etikett hiánya.
Nagy dobra van verve az egész. Nem kéne 300 LE boltbajáráshoz,de lássák mekkora a tököm.
Sok mindenre lehet hasznáni, azért olyan népszerű. Önkifejezés, kompenzálás, magamutogatás, kényszerbetegségek, önbizalomhiány, kisebbredüségi érzések, személyiségzavar, és egyébb problémák látszolagos megoldására. Védekezés, menekülés a világ elől.
Ja és majd el felejtettem, néha egyes emberek helyváltoztatásra használják, de ez elég ritka, a többségnek ez eszébe sem jut.
Egyetértek, szerintem semmi "izgi" nincs bennük. Max használati tárgyak, de (emiatt szoktak állandóan belém kötni) szerintem még csak nem is praktikus.
Nem értem, miért ilyen népszerűek.
Ha így állsz hozzá, akkor felesleges is magyarázni.
Más meg a te hobbidra néz így.
Nem kell ezzel foglalkozni
20 éve járok busszal és vonattal.
Mire kellett volna rájönnöm?
Nem veszünk boltban vizet, folyik itthon a csapból. Lisztből egyszerre sose akartam még max 2-3 kilónál többet. Háziállatunk nincs.
Hátizsákba belefér minden simán, néha használok +1 vászontáskát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!