Autókban mi akkora nagy szám, hogy férfiak és nők is oda vannak értük?
Engem idegesít hogy nem tudok osztozni ebben az örömben, mert nekem dögunalom bármilyen szép autó vagy annak vezetése.
Ez miatt rossz kedvvel veszek majd autót is.
Félresikerült pasi vagyok.
Bárki bármit mond, az autó praktikus! Én melóba járok autóval. Tegyük hozzá: ha nem lenne autóm, nem is dolgozhatnék ott...
(Rendvédelmi szerv)
Imádom az autókat, de nem a drágákat, hanem az àtlagosakat. MK1 Focus stb.
Felénk sajnos minden messze van. Én már az iskolás éveimben tudtam előre, hogy hú ide autó fog kelleni, mert meg fogok őrülni miatta ha nincs. Nem kell idegeskedj hogy elérd a buszt. Kávézni akarsz a baràtnőddel bárhol megállhatsz. (Nem kell 1 napig útvonaltervet nézni, hogy na ez a busz ide megy, akkor innen tovább troli stb)
Autó nélkül egy nagy sz*pás minden. Vannak olyan helyzetek valakinél, akinél semmit sem befolyásol, hogy van e autó vagy nincs.
Irigylem őket, mi még bevásárolni sem tudnànk anélkül hogy ne autózzunk 20km-t.
15:25 le van pontozva pedig tök igaza van.
Nyilván lehet jönni "folyik a víz a csapból" példákkal. De egy nagyobb bevásárlás, ruha, cipő, kaja, miegymás után tele lehet pakolni a csomagtartót.
Én azért nyomtam pirosat, mert attól még, hogy valaki szeret üdítőket venni, attól még kár elképzelhetetlennek beállítani az autó nélküli bevásárlást.
Eddig egyszer pakoltunk tele csomagtartót, mikor házfelújítás közben Praktikerbe jártunk bojlerért, szekrényért, csemperagasztóért, hasonlókért.
Nem mindenki vesz hetente egy csomagtartónyi cuccot. Van aki igen, de nem értem, mi olyan hihetetlen abban, hogy nem mindenki tesz így.
Ja, mi is faluban lakunk, én viszont a városba járok be dolgozni vonattal, éppen ezért nincs kedvünk még külön autózni egy harmadik városba miután hazaértem melóból. Inkább hazafele beugrok a boltba és vonaton hazahozom ami kell.
26: Én a 21 -es vagyok, pontosan ez van itt is mint neked, van vonat, de délután 1 felénk, 1 meg tőlünk el.. na köszi, sokra mentünk vele.
Bár ha nagyvárosban élnék, akkor is lenne autóm. Nekem ez egy plusz, ami szabadabb érzést ad mint a busz vagy vonat. Valakinek erre szüksége van, valakinek meg nem. :)
Szóval Te nem érted, hogy miért vannak oda az autókért?
Én pedig a szomszéd csajszit nem értem, akinek vagy 40 pár cipője van, mert Ő arra izgul.
A volt munkatársam pedig a mechanikus karórákba szerelmes, minden pénzt képes megadni egy antik darabért.
Kinek mi?
Nem vagyunk egyformák, nem kell ezen csodálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!