Tönkre mentem anyagilag. Mit tehetnék?
Ez az amit nem értek, két nyírségi rokonom is kénytelen havi 70.000Ft-ból megélni a vírus következtében, mert elbocsájtották az addig "jól fizető" 140.000Ft-os munkahelyükről. Hogy lehet az hogy még létezik ilyen munkahely? Én diákmunkával keresek havi 80.000Ft-ot úgy, hogy csak heti 2 napon dolgozok, igaz hogy Pesten, de akkor is. Nem értem mit művelt a Fidesz, a szegények és a gazdagok közötti eltérés már ég és föld és nem látszik javulás.
Aki pedig a kérdezőhöz hasonló helyzetben van, ténylegesen mit tehet? Őszintén csak valami szociális segítségnyújtó szervezethez/alapítványhoz lenne ötletem fordulni.
vannak ilyen ingyenkajás cuccok
plazmaadás
kérj valakitől
Ha csak kajára kell,ki lehet bőven.
Nem tudok mást javasolni,nem szép dolog,de egy hónapig ne fizesd be a számlákat,következő hónapban duplán fizetsz.
Plazmaadás.
Kérsz valakitől.
Esetleg hitel,de inkább ne fizesd ki a számlákat.
#1: Alapvetően egyetértek, hogy komoly kormányzati hiányosságok vannak. De azért ilyenkor mindig megkérdezném, mint tett az illető az elmúlt években azért, hogy ne a létminimum környékén, nulla megtakarítással tengődjön hónapról hónapra?
Az OKJ-t lassan kinyírják, de előtte röhejesen könnyen lehetett papírokat szerezni mindenféle szakmáról, hogy csak egyetlen lehetőséget mondjak
Utolsó: részben igazad van,bár a kérdező írta,hogy hónapok óta munka nélkül van,tehát feltételezhető,hogy a tartalékait felélte.
Az okj pedig sokszor nem ér semmit.
"Nem értem mit művelt a Fidesz"
Nem sok köze van a politikához, max a jegybank politikájához meg az inflációhoz. Gyurcsány idejében főállásban, heti 48 órában kerestünk annyit, de nyilván az akkori árak nem ugyanazok voltak, mint most.
Lehet orbánozni megy gyurcsányozni, csak nem itt. Arra van a politika kategória.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!