Miért nincs joga szerelmes lenni vagy arról álmodni hogy modell legyen?
Miért kell kinyomni és kiközösítteni bántani kinevetni?
Miért utálják a csúnya embert?
Talán nekik nincs érzéseik vagy valamilyen más szervik van?
Nem értem miért csak a szépek szerethetőek még akkor is ha a csúnyának sokkal jobb szíve és személyisége van
Igazságtalanság ez ..
2021. máj. 7. 17:35
1/8 anonim válasza:
Először azt olvastam véletlenül, hogy "Aki nem szép miért nincs jogsija." :D
Miért ne lenne joga élni, minden területen ugyanannyi joga van egy csúnyácskább embernek is, mint a "szebbeknek". Normális közegben ez meg is valósul, akik meg ártó, rosszindulatú, felszínes emberek, azokat ki lehet szűrni ezzel...
2021. máj. 7. 17:38
2/8 anonim válasza:
Van, csak ha valaki csúnya akkor nem a kifutómodell nőért kell epedezni. Kivéve ha Fideszes oligarcha vagy.
2021. máj. 7. 18:08
3/8 anonim válasza:
Hogy a fenébe ne lenne joga. :)
Ja, hogy te alanyi jogon nem dughatsz meg minden topmodellt? Nem kérlek, ez nem jog kérdése.
2021. máj. 7. 21:52
4/8 anonim válasza:
Kedves kérdező! Teljes mértékben egyetértek veled. Velem mindig azt éreztetik, hogy értéktelen vagyok és lenéznek.
2021. máj. 20. 20:34
5/8 anonim válasza:
Utolsó, okuk is van rá vajon, amiért ezt érzékeltetik? Velem is ez van egyébként, én mondjuk adok nekik rá okot, mert én magamat is leértékelem.
27/F
2021. máj. 21. 14:24
6/8 anonim válasza:
Azért, amiért a kérdező is feltette ezeket a kérdéseket. A csúnya embereket nem szeretik, tapasztaltam ezt egész eddigi életem során. Plusz még visszahúzódó is vagyok, nem szeretek sokat beszélni és nem vagyok társasági ember. Ilyen a személyiségem, de én nem bántok senkit sem, max. akkor, ha valaki bunkón beszólogat.
2021. máj. 22. 14:36
7/8 anonim válasza:
Én is pont ilyen vagyok. Bár ha beilleszkedek valahova nagy nehezen, akkor azért kicsit kinyílik a szám, de állítólag jó humorom van! :)
2021. máj. 22. 14:52
8/8 anonim válasza:
Én nem igazán tudok beilleszkedni sehova sem, mindig kívülállónak érzem magam valami miatt. Humorom se nagyon van, de szeretem, ha valaki meg tud nevettetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!