Mi értelme egy olyan embernek erőltetnie az önbizalmát, akinek nincs oka rá?
Figyelt kérdés
Ez arról jut eszembe, hogy anyám (meg néha a rokonok) mindig dicsérnek és elmondják, hogy legyen több önbizalmam és ahelyett, hogy savazom és kritizálom magamat legyek optimista és magabiztos és higgyem el magamról, hogy szép és okos vagyok. A realitás viszont az, hogy alacsony, sovány, kisfarkú, ronda és szűz vagyok miközben pár év és 30 éves leszek. Nulla fizetéssel sok éves csúszással az egyetemen barátnő/egzisztencia nélkül. Mi értelme van annak, hogy egy ronda, férfiatlan és sikertelen ember feleslegesen hitegeti magát és rózsaszínködben látja a világot miközben a realitás a totál reménytelen sötétség és magányra ítélt sort? Van köztetek aki hasonló cipőben jár és semmi oka az önbizalomra miközben hallja a süket dumát?2018. ápr. 3. 19:31
1/6 anonim válasza:
"Mi értelme egy olyan embernek erőltetnie az önbizalmát, akinek nincs oka rá?"
Semmi értelme nincs.
2/6 anonim válasza:
Nem kell rózsaszín ködben úszkálni, de az alapján, amit írsz, az önkritikád még nem hajszolt a maximalizmus mezejére.
Ezt úgy szokás, hogy annyira kritikus vagy magaddal, hogy már elkezdesz jó lenni valamiben. Egyesek meg is gazdagszanak így. A farok nem nő tőle, de arra van kabrió sokféle színben.
3/6 anonim válasza:
anyádékat valószínűleg nem a logika, hanem a törődés hajtja.
4/6 anonim válasza:
USA-ban az ilyenek szoktak bekattanni és nekiállni tömeggyilkolni, amikor rájönnek. Valamiben biztos jó vagy, keresd meg és gyúrj rá.
5/6 anonim válasza:
Nekem sincs semmi önbizalmam és gyakran sajnáltatom magam, de már kezdek rájönni, hogyha ezen nem változtatok mindenkit el fogok taszítani magamtől, sőt meg sem akarnak majd ismerni.
6/6 he84 válasza:
Hát ne haragudj kérdező, de ilyen túlzott önbizalom hiányosan és ilyen negatív hozzáállással ne csodálkozz, ha annyira rossz és ettől tuti nem lesz jobb. Ehelyett inkább próbálj fokozatosan változni és nem csak negatívan hozzáállva sajnáltatni magadat. Találd meg magadban a jót. Anyukád is csak jót akart, próbált arra ráébreszteni, hogy találd meg magadban a jót és csinálj valami jót. Egy anya nyilván szebbnek, jobbnak látja a gyerekét, legalábbis általában. Ennek inkább örülni kéne, nem pedig még negatívabban hozzáállni. Én se vagyok egy szépség, de azért nagyon ronda se. Nem minden a külső, a belső a fontosabb. A péniszed mérete szintén ne érdekeljen, legalábbis ne negatívan viszonyulj ehhez is. Nekem például általában nem számít, hogy egy férfinak mekkora a pénisze, kivéve akkor számítana, ha mondjuk túl nagy. Az ugyanis a szokásosnál is jobban fájhat, nem csak elsőre, hanem később is. Jobb a kicsi és az átlagos, mint a túl nagy, elmondtam miért. És ha valakinek kicsi, azzal akár lehet esetleg trükközni is, de legalább nem fáj tőle nagyon a behatolás. Na de tudom, sajnos több férfi pénisz problémával küszködik, pedig nem kéne. Csak felesleges plusz stressz ez is. Ha egy lány elhagyna téged a péniszed miatt, akkor az nem is szeret téged, hanem csak a nagy péniszedre várt. Aki ilyen, az meg se érdemel téged. Plusz a kisebb péniszűek általában gyengédebbek is. Nekem egy jó barátom kisebb péniszű, mégse ítélem el, semmi bajom vele, még tetszik is. Nem vagyunk vele egy pár, de már láttam 1-2 alkalommal korábban, hogy neki milyen van, mert ritkán volt köztünk kisebb petting. És hidd el, a legtöbb lány valójában fél a nagy péniszektől, főleg a nagyon nagyoktól, pont azért, mert jobban fáj tőle a behatolás. Legfeljebb némelyiknek látványilag tetszik a nagyobb, de szex terén a legtöbb lány nem rajon érte. Csak kevés lány annyira rugalmas, nagyobb hüvelyű, hogy a nagy péniszeket is nagyobb fájdalmak nélkül befogadja odalent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!