Ha anyám söprűvel kerget ki a szobából hogy ne számítógépezzek, az azt jelenti hogy már ideges rám?Hogy kezeljem ezt?
Persze néztem egyet, és kifutottam.Aztán azon gondolkodtam hogy visszamegyek, és ha megint támadna én is bekészítek ide egy söprűt és azzal válaszolok.
Ez jogos lenne?
😂😂Az első két válasz feldobta a napomat.
Kedved kérdező, mivel amíg vele élsz addig vannak olyan közösségi szabályok, amihez alkalmazkodni kell. Félre ne értsen senki, nem azt mondom, hogy amíg a házában élsz, addig ő dirigál. Hanem, amiért már tényleg gond van, s szerintem az nem túl sok, akkor tedd már meg. Napi fél óránál kétlem több lenne. És nyugodtan gépezhetsz tovább. Amúgyis jót tesz neked is kint lenni, vagy tevékenykedni.
Szerintem arra gondol, hogy egyszer felnősz és nagyon béna leszel az udvarhoz, a takarítàahoz a főzéshez, stb.
De a kérdésedre a vàlaszom:
IGEN. Ez a idegesség egyik jele.
UI: Kerüld a söprűharcot, mert mégiscsak az anyád, és a géped lesz a vesztes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!