Miért ünneplik azokat a vendéglátóhelyeket, akik nem nyitják meg a belső részt az oltottaknak?
#81: szerintem az oltás nem kérése egyáltalán nem "menőség" , hanem egészséges kétség és józan döntés a valós statisztikák, személyes tapasztalatok és kilátások függvényének ismeretében.
A járóbetegellátást sem az oltatlanok állították le és a háziorvosok sem azért nem fogadnak betegeket, mert covidosok fekszenek már az ő rendelőikben is, hanem azért, mert a fejetlen vakcinázgatás meg a plusz adminisztráció agyonterheli őket..
Amelyik háziorvos meg inkább a hagyományos betegeivel foglalkozna és nem kíván ebben az őrületben részt venni, azt 1 millió forintra büntetik. El lehet gondolkodni, hogy akkor ki is az igazi felelős és annyit segítek, hogy neeem, nem az egészséges ember, aki nem akar oltatni!
A műtéteket már rég az oltások megkezdése előtt halasztják.
Milyen valós statisztikák? Statisztikailag sokkal nagyobb az esélyed, hogy a vírus öl meg, mint az oltás, ez tény. Milyen tapasztalatod van a vakcinával?
Kérdező! Látom, teljesen mind1, itt mit írnak neked. Nem is értem, minek vársz hozzászólásokat, miért írtál ki kérdést, ha te már eldöntötted, vagy elhitted hogy az egészséges emberek gyilkosok és mindenki hlye, aki nem hajlandó a testébe idegen anyagot fecskendeztetni feleslegesen.
További jó szórakozást kívánok neked az új világrend vidámparkjában!
Húst eszel, ugye? Szerinted az nincs tele idegen anyagokkal, antibiotikumokkal? Meg egy csomó más dolog?
Amúgy meg a kérdés nem erre vonatkozott. Vagy el se olvastad? Az előző kommentemre semmit nem tudsz reagálni, tehát jön az érvek nélküli sértegetés. Szerintem te magad sem tudod, hogy mit miért gondolsz, csak követed a többi nagyon erős immunrendszerrel rendelkezőt.
Utolsó: az hogy a világnak hazudsz, a te dolgod... hogy magadnak hazudsz, az szánalmas :D
Azokra az ember társaidra, akik nem akarnak oltatni, velük miért nincs empátiád? Mert csak a saját igazadat fújod, közben egy agresszív, egybites idológus vagy. Ennyit a nagy emberségedről...
Szerintem érthető, ha valaki a gyászoló családok felé nagyobb empátiát érez, mint a szuritól alaptalanul félő nagyra nőtt óvodások felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!