Párkapcsolatnál mi volt a fontosabb neked? Külső/belső(összkép) vagy a végzettség/társadalmi státusz?
Ez egy örök vita téma, ami mérgezi az emberi kapcsolatokat. Én abban hiszek hogy félre lehet tenni egy bizonyos szintig hogy ki mit, és miért tanult, és jelenleg mivel foglalkozik.
Egy sofőr, hegesztő, fényező értékelhető, és legalább olyan fontos mint egy banki ügyintéző, marketing egyéb területek női oldalról.
Tudom hogy anyagias az emberiség, de remélem vannak olyan reálisan gondolkodó emberek akik úgy vannak vele, megoldják ketten a kiadásokat, anyagi dolgokat.
Nem keres mindenki 400e nettót idehaza, a magyar lakosság/fiatalság nagy része, két jövedelemből tud közel ennyi, vagy kicsivel többet felmutatni, ami valósabb képet mutat.
Egyetértek a kettessel.
Engem férfiként őszintén szólva zavarna ha tanultabb lenne a párom (mondjuk PhD-s), mert félnék hogy elhagy egy olyanért aki jobban az Ő szintjéhez passzol.
Természetesen a belső, külső együtt. A társadalmi státuszát lesz.rom, amíg az én erkölcsi/ízlési keretembe belefér a tevékenysége.
Amikor szingli voltam, akkor sem végzettség alapján válogattam, mert nem állásinterjút tartottam, hanem egy életre terveztem. Nem is értem miért fontos az, hogy valaki diplomás-e. (manapság néhány szakmunkával jóval magasabb anyagi színvonalat lehet elérni, mint egykét egyetemi szakkal).
Párom pl. járt egyetemre, de nem fejezte be, most szakmunkát végez, de az egyik legértelmesebb ember akihez valaha szerencsém volt (ezt a szaktárs fiúk jó részéről nem mondhattam el).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!