Miért ünneplik azokat a vendéglátóhelyeket, akik nem nyitják meg a belső részt az oltottaknak?
Én azt nem értem, hogy mi a manóért kell gyűlölködni, miért nem lehet elfogadni mások véleményét. Én oltva vagyok, több barátom nincs, de mégsem zavar, miért zavarna? Az viszont nagyon zavar, hogy két részre osztották az országot, ahol egy nagy hangú kisebbség esik neki szerintem teljesen jogtalanul más embereknek, akik egyébként az ő életét semmiben nem korlátozzák.
Én egy dologért oltattam be magam, mert a saját szempontomból ezt láttam kevésbé kockázatosnak. Senki nem kért, hogy oltassak, senki nem kért hogy ne oltassak. Hányingerem van ettől a propagandától, amit itt sok ember fúj, ezek az emberek soha semmit nem tesznek másokért, mert ha így lenne, most nem okozna problémát más nézőpontok elfogadása. Ki és milyen jogon diszkriminál másokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!