Miért ünneplik azokat a vendéglátóhelyeket, akik nem nyitják meg a belső részt az oltottaknak?
#10: azért van némi különbség egy matrica megvétele meg egy mesterséges anyag testedbe fecskendezése között..
Látom, megértettétek a lényeget. :(
Persze, nem kötelező az oltás, csak ha nem teszed meg, akkor nem mehetsz bee... Hogy is hívják ezt? Zsarolás?
És aki támogatja, azt hogy is? Bűnrészes?
...
Makk egészséges vagyok, ezért sem oltatom be magam.
És mivel nem vagyok beoltva, diszkriminálnak és nem mehetek uszodába, ahová azért mennék, hogy tegyek pluszba ezzel is az egészségemért, hogy ne csak a futás, és az otthoni edzés legyen a mozgásom a napi 50 perces séta mellett.
Tehát: ki vagyok tiltva az uszodából. Kapise?
"az oltás bárki által szabadon felvehető"
Ez akkor lenne igaz, ha az emberek szabad döntésből és nem zsarolás miatt, nyomás alá helyezve, nem a napi médiaráhatásra és stb. végett oltakoznának.
"te tényleg nem érted?! Oltatlanként ki van tiltva.."
Mivel az oltatlanság a saját döntése, nem értelmezhető erre a helyzetre, hogy ki van tiltva. Ha olyan szituáció lenne ahol rajta kívül álló okok miatt nem mehetne be valahova, akkor lenne jogos a dolog.
#18:
Az oltatlan rajta kívül álló okok miatt nem mehet be, hiszen rajta kívül állók döntötték el, hogy pl.Pista nem engedheti be őket az étkezdéjébe. Nem Pista döntése, nem az oltatlané, hanem egy harmadik félé, aki rajtuk kívül áll és mindkettőjüket sakkban tartja...
"Az oltatlan rajta kívül álló okok miatt nem mehet be"
Mivel rajta múlik, hogy beoltatja-e magát, ez nem rajta kívül álló ok. Rajta kívül álló ok pl a bőrszíne vagy a származása.
Nagyon kevered itt a fogalmakat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!